Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Teamutveckling genom individutveckling - Respons 360

Kandidata
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

respons360

Respons 360

Att utvärdera utveckling kan vara svårt, men det måste faktiskt inte vara det.
Respons 360 är Kandidatas internetbaserade verktyg och utvärderingsinstrument som används för att följa individens utveckling, coachningsinsatser, i förändringsprocesser och i ledningsgruppers, företags och organisationers utvecklingsarbete.
För att kunna utvecklas som ledare och medarbetare finns det enligt oss ett nyckelord; feedback. Vi vet att information om hur man uppfattas av sin omgivning är A och O för att ens kunna styra sin utveckling i rätt riktning. Därför ger Kandidatas Respons 360 deltagaren information om hur hon/han uppfattas av sin omgivning och jämför sedan denna information med en självskattning, - feedback ur ett 360 perspektiv.

Praktisk information om Respons 360

Kandidata har utvecklat sitt eget verktyg Respons 360. Verktyget är internetbaserat och enkelt att använda och sammanställa. Det möjliggör datainsamling från stora grupper av människor. Varje deltagare får en egen rapportsammanställning med medföljande åtgärdsprogram och en arbetsbok. Möjligheten att kunna skräddarsy innehållet efter varje företags specifika behov och värderingar ser vi som ett starkt mervärde.

Hur kan verktyget användas för både team och individer?

Respons 360 används för att uppnå teamutveckling genom individutveckling. Det kan användas som stöd för individuella coachningsinsatser och som återkommande inslag i ledningsgruppers och hela företags utvecklingsarbete. Verktyget kan användas i ledarutveckling, Management Audit/Peer Review och intern rekrytering. Störst effekt får det om det används kontinuerligt som ett utvärderingsinstrument.


Kandidata som konstruktör av Respons 360

Kandidata har valt att konstruera sitt eget instrument för att kunna företagsanpassa frågorna och på ett enkelt sätt omsätta resultaten i ökad effektivitet, både för individen och för organisationen. Respons 360-instrumentet kan också begränsas till en kortare variant som vi kallar Peer Review. Vår erfarenhet är att ett bra feedbackverktyg är mer konstruktivt än en traditionell medarbetarundersökning. Det tjänar även syftet att alla deltagande personer känner sig uppmärksammade och involverade i företagets utvecklingsarbete.

Pris: Vid förfrågan – Ta kontakt!
När? På basis av förfrågan men ca 1 vecka efter konsultation 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Teamutveckling genom individutveckling - Respons 360 , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner.

Klara
(4)
Ännu meer om metoden 360, det var lite kort. En dag till hade vart bra, men det kanske bara är jag som känner så. Annars var allt annat super! Caren var väldigt bra på att lära ut och förklara på ett bra sätt och väldigt inkluderande.
Ida
(5)
Oerhört givande utbildning, med stor användbarhet av verktyget

Kandidata

Kandidata

Vad vi gör Kandidata är ett internationellt konsultföretag specialiserat på tester, personbedömningar, utveckling och utbildning. Vi bygger vår verksamhet på vetenskapligt bevisade teorier om hur man når hållbar framgång hos individer och organisationer – läran om emotionell intelligens. Med hjälp...


Läs mer om Kandidata och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kandidata

Målargatan 7
111 22 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Teamutveckling genom individutveckling - Respons 360 från Kandidata, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 12 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar