Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Kairos Future

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 10 recensioner.

Ulf
(5)
En inspirerande kurs med bra metoder, övningar och tillämpningar för att leda innovation.
Björn Stafstedt, Linköpings universitet
(4)
Sammanlagt fyra dagars kurs bara sprang i väg. Vi fick jobba i högt tempo och hade jäkligt roligt nästan hela tiden. Nu gäller det bara att omsätta kunskaperna i praktiken på hemmaplan.
Mattias Mild
(5)
En väldigt bra kurs där man leds genom hela processen i tanke och med väldigt bra verktyg. Jag har blivit lovad verktyg på många kurser och de har sällan varit konkreta. Verktygen som används i framtidsprogrammet är verkligen konkreta och man kan gå från start till mål på ett strukturerat sätt. Kursledarna Daniel och Erik är mycket pedagogiska o...
Visa mer
Linda
(5)
Utvecklande dagar som ger perspektiv och verktyg för ett lyckad omvärldsarbete inom offentlig verksamhet.
Tahir
(5)
Den här kursen hyfsat bra bas för att jobba med innovationsledning i ett företag.
Sara
(5)
Otroligt bra kursledare!
Jenny
(5)
Inspirerande dagar där jag fick många användbara modeller och verktyg för att kunna arbeta mer systematiskt med omvärldsanalys och göra den användbar direkt i verksamheten.
Niclas Andrén
(5)
En oerhört bra utbildning där man på ett pedagogiskt vis får lära sig en process där man inte bara fokuserar blint på vad företaget vill, utan värdera det mot omvärldstrender, nya hot och nya möjligheter, alltså vad man bör göra. Har aldrig varit med om att man tar framtidsperspektivet i beaktande på samma vis. Den här typen av arbetssätt har ta...
Visa mer
Lena Sahrblom
(5)
En meningsfull och mastig utbildning inom området med fokus på verktyget TAIDA. Otroligt lärorikt och roligt tillsammans med kursledare och kollegor. Kan användas direkt på olika sätt i ditt arbete, rekommenderas varmt. En av de bättre chefsutbildningar jag gått!
Marianne
(5)
Vi var väldigt nöjda med detta seminariet
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!