Ägarledda företag - Skattefrågor i små och medelstora företag

JUC, i Stockholm (+1 orter)
Längd
6
Pris
7 995 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
29 februari, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Längd
6
Pris
7 995 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
29 februari, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Syftet med kursen är att ge deltagarna en grundläggande översikt av vad ägarna till små eller medelstora företag i första hand bör tänka på för att optimera sin och företagets skattesituation redan från starten av verksamheten.

Kursen ska ge en överblick som gör att åtminstone inkomstskatt, socialavgifter och mervärdesskatt inte ska föranleda de vanligaste överraskningarna, när verksamheten varit i gång ett tag.

Kursen riktar sig givetvis också direkt till ägarnivån i det mindre eller medelstora företaget, och inte bara till deras rådgivare. Deltagaren ska efter kursen kunna bedöma om det är lämpligt att gå vidare med en eller flera frågor till sin skatterådgivare.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

29 februari, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

29 februari, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Medverkande

Björn Forssén
Advokat och juris doktor, Advokatfirman Forssén AB

Målgrupp

Redovisningskonsulter och revisorer samt advokater, affärsjurister och rådgivare inom bank och finans vars kunder är små och medelstora företag med behov av att planera sin verksamhet skattemässigt sett från början eller som vill ändra företagsform av samma skäl i det mer mognade företaget. Kursen passar även väl för rådgivare i starta eget-organisationer och liknande.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ägarledda företag - Skattefrågor i små och medelstora företag, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
JUC
Strandvägen 7A
114 56 Stockholm

Praktisk inriktad undervisning med hög professionell nivå

JUC är en specialiserad kursverksamhet som ursprungligen etablerades i Danmark år 2001. Vi erbjuder högkvalitativ fortbildning för jurister, advokater, revisorer, fastighetsmäklare och ett brett utbud av andra yrkesverksamma. Årligen håller vi även i evenemang för över 15 000 deltagare på 500...

Läs mer om JUC och visa alla utbildningar.

Highlights