Visa utbildning.se som: Mobil

Maskinutbildning Grävmaskin START VARJE VECKA

Jtech Trafik & Kabelteknik AB
Kort om utbildningen
1 dag
9 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-10-10 - Malmö
Gävle, Gävleborg, Karlstad, Kiruna, Malmö, Skellefteå - Visa alla  
Öppen utbildning

Kommande starter
Malmö
9 900 SEK
2022-10-10

Visby
9 900 SEK
2022-10-13

Gävle
9 900 SEK
2022-10-17

Kursbeskrivning

Utbildningen riktar sig till dig som vill lära dig att köra grävmaskin och arbeta med maskinen så som att gräva kabelschakt, planera ut schaktmassor, göra återställningar och köra maskinen på ett tryggt och säkert sätt.

Du får lära dig om arbetsmiljö, säkerhet, riskbedömning, daglig tillsyn, manövrering, och anläggning. Utbildningen ger dig grundliga kunskaper för att köra grävmaskin 

Efter avslutad kurs och godkänd utbildning utfärdas Jtech utbildningsintyg. Har du kunskaper sedan tidigare kan kursen bli kortare då kan det bli validering på maskinutbildningen. Alltså ett kunskapsprov avges samt en uppkörning.

Jtech utfärdar utbildningsbevis efter godkänd och avslutad kurs. Jtech tillhandahåller med grundläggande kunskapsutbildning på olika maskinslag. Efter godkänd och avslutad kurs har kursdeltagaren grundläggande kunskaper i maskinutbildningen för att framföra maskinen på ett tryggt och säkert sätt. För just det maskinslaget som kursdeltagare har genomgått. Och på detta sätt har kursdeltagaren grundliga kunskaper för att utvecklas som maskinförare. 

Målgrupp

Vi utbildar både privatpersoner och företag.

Upplägg

Kurslängd: 1 dag

Beroende på förkunskap

Tid & plats

Vi utbildar i hela Sverige

Vid intresseanmälan/bokningsförfrågan återkommer vi med specifik adress för kurstillfället.

Kostnader

9900 kr 

Certifikat

ID06-ackrediterad

ID06

ID06 är ett ID-kort för byggbranschen som loggas med den enskilde anställdes utbildningshistorik. På detta sätt kan platschefen enkelt få en överblick över vilka behörigheter som de anställda har och vilka arbetsmoment som de har kompetens att utföra. Endast utbildningar från utbildare som är ackrediterade kan loggas på kortet. 

Läs mer om ID06

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Maskinutbildning Grävmaskin START VARJE VECKA, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Danne Stockholm
Gick kursen för att kunna arbeta på min tomt där jag bygger hus, nu gör jag allt markarbete själv med grävning.
Sanna
Hejje ville bara berätta att jag fick min nya anställning som grävmaskinsförare, för jag gick kursen hos er och min chef har sagt att med mina grundläggande kunskaper jag lärde mig hos er kommer jag att utvecklas hos dem som grävare
Kasper Stockholm
Kursen lärde mig att få grunden till att bli en bra maskinförare vi fick arbeta med kabelschakt och att planera ut massor göra återställning vi körde en 3 tons maskin

Jtech Trafik & Kabelteknik AB

Vi utbildar i hela landet

Jtech Trafik & Kabelteknik AB Utbildar i hela Sverige vi kommer till er och utbildar i eran stad vi utbildar företagare och har företagsutbildning och utbildning för privatpersoner.  Alla kan utbilda sig hos Jtech Trafik & Kabelteknik AB. Utbildningen hos...


Läs mer om Jtech Trafik & Kabelteknik AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Jtech Trafik & Kabelteknik AB

Näsuddsvägen 18
817 93 Hamrångefjärden

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 15 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Maskinutbildning Grävmaskin START VARJE VECKA från Jtech Trafik & Kabelteknik AB, fyll i dina uppgifter: