Visa utbildning.se som: Mobil

Webbkurs PBL bas

JP Infonet AB
Kort om utbildningen
960 SEK exkl. moms
Onlineutbildning
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

Vad är en översiktsplan och vad är en detaljplan? Vilka tillstånd krävs för att få bygga, riva eller utföra markarbete på en plats? I den här praktiska webbkursen går vi igenom grunderna i plan- och bygglagen. 

Webbkursen PBL bas ger dig en pedagogisk och tydlig grundutbildning i plan- och bygglagens syfte och struktur. En smart och interaktiv kurs för dig som är ny inom området eller för dig som behöver fräscha upp dina kunskaper. 

Kursen passar dig som jobbar med samhällsbyggnad, oavsett om du är anställd i privat eller offentlig sektor. Du kanske är handläggare eller tillsynsperson inom kommunen, eller är byggnadsinspektör inom den privata sektorn.

Investering

1200 kr. Du får tillgång till webbkursen under 1 månad.

Kursledare

Katrin Strömberg

Katrin är jurist med inriktning på miljörätt  samt plan- och byggrätt. Hon har arbetat för JP Infonet sedan 2011 och har bland annat publicerat en lagkommentar till Viteslagen samt varit medförfattare till JP Kommentarer Plan- och bygglagen och JP Kommentarer Miljöbalken. Katrin har tidigare arbetat som föredragande i Mark- och miljööverdomstolen.

Katrin arbetar med webbkurser, juridisk rådgivning och lagkommentarer.

E-post: katrin.stromberg@jpinfonet.se
Telefon: 08 - 120 99 037

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Webbkurs PBL bas, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

JP Infonet AB

JP Infonet Logga

JP Infonet anordnar juridiska utbildningar inom flertalet rättsområden, som till exempel socialrätt, miljörätt, fastighets- och entreprenadrätt, arbetsrätt, allmän förvaltningsrätt och skoljuridik. Samtliga utbildningar innehåller en genomgång av det aktuella regelverket på området och relevant praxis behandlas. Utbildningarna ger dig praktiskt viktiga kunskaper som du...


Läs mer om JP Infonet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JP Infonet AB

Kornhamnstorg 6
103 16 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Webbkurs PBL bas!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1192 recensioner
Alla recensioner för arrangören