Visa utbildning.se som: Mobil

Ramavtalsupphandling

JP Infonet AB
Kort om utbildningen
1 dag
6 950 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-03-13 09:15 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

Offentligt upphandlade ramavtal är vanligt förekommande och en stor del av en upphandlande myndighets inköp görs på ramavtal. Ramavtal är ett viktigt verktyg för myndighetens inköpsarbete och har stor kommersiell betydelse både för myndigheten och för leverantörer. Arbetar du med upphandling i en offentlig myndighet är det viktigt att du har goda kunskaper om upphandling av ramavtal och ramavtalens särskilda egenskaper. 

I denna utbildning går vi igenom de viktigaste aspekterna som man bör känna till avseende ramavtalsupphandlingar. Under denna utbildning kommer du att få goda kunskaper om ramavtal och viktiga verktyg för att kunna genomföra effektiva och ändamålsenliga ramavtalsupphandlingar. Du kommer att få både praktisk och teoretisk kunskap som kommer att hjälpa dig genomföra lyckade ramavtalsupphandlingar.

Kursen riktar sig till jurister, rådgivare, upphandlare, leverantörer och andra som arbetar med ramavtal inom offentlig upphandling.

Det här är en av våra kurser inom offentlig upphandling.

Investering

6950 kr (exkl. moms). Kaffe och dokumentation ingår.

Kursledare

Maria Lidbom

Advokat Maria Lidbom är partner på Advokatfirman LA PARTNERS, Malmö. Maria har arbetat femton år med offentlig upphandling och frågor om offentlighet och sekretess i olika roller som advokat, bolagsjurist och som jurist i upphandlande myndighet. Hon företräder löpande upphandlande myndigheter och leverantörer i alla slags upphandlingsrelaterade mål och ärenden i och utanför domstol. Håller utbildning inom offentlig upphandling för JP Utbildning.

Alexander Rappe

Alexander Rappe är biträdande jurist och arbetar inom affärsjuridik och offentlig upphandling på LA PARTNERS. Han har bakgrund som regionjurist och har flerårig erfarenhet från arbete med överprövningsmål från både förvaltningsdomstol och upphandlande myndighet.

Alexander Rappe håller utbildning inom offentlig upphandling. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ramavtalsupphandling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Plats

Citykonferensen, Stockholm

JP Infonet AB

JP Infonet Logga

Oavsett om du behöver utökade kunskaper inom ett rättsområde eller en uppdatering på de senaste lagändringarna, har JP Infonet en utbildning som passar dig. Företagets kurserna hålls i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Kundanpassade utbildningar hålls på plats hos dig...


Läs mer om JP Infonet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JP Infonet AB

Kornhamnstorg 6
103 16 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ramavtalsupphandling!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1545 recensioner.
Alla recensioner för arrangören