Visa utbildning.se som: Mobil

Offentlig upphandling – ny rättspraxis och andra nyheter

JP Infonet AB
Kort om utbildningen
1 dag
6 950 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-28 09:15 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

Den offentliga upphandlingen omsätter minst 650 miljarder kronor per år i Sverige. Regleringen av den offentliga upphandlingen styrs främst av våra tongivande lagar LOU och LUF tillsammans med EU-rätten samt genom relevant rättspraxis.

Mycket har lämnats över till rättstillämpningen att klarlägga och utveckling i praxis måste följas noga av samtliga som aktivt arbetar med juridiken i och kring offentlig upphandling.

Kursen riktar sig till dig som arbetar med offentlig upphandling som advokat och annan jurist, upphandlare, inköpare, rådgivare m.fl. Du får uppdaterade och förbättrade kunskaperna om upphandlingsfrågorna med fokus på de senaste årens nyheter.

Investering

Avgift: 6 950 kr. Med JP:s kundrabatt endast 6 250 kr (exkl moms). Kaffe, lunch och dokumentation ingår. (6 undervisningstimmar)

Kursledare

Andrea Sundstrand

Docent Andrea Sundstrand, Stockholms universitet, har undervisat om offentlig upphandling sedan år 1994. Hon har tidigare arbetat på Nämnden för offentlig upphandling, suttit i Konkurrensverkets upphandlingsråd och i Upphandlingsmyndighetens Insynråd. Andrea är ansvarig för specialkurserna i offentlig upphandling vid Juridicum i Stockholm och är även ansvarig utgivare och grundare av Upphandlingsrättslig Tidskrift, UrT. Härutöver undervisar hon om offentlig upphandling vid George Washington universitetet i Washington, vid King's Collage i London, vid universitetet i Turin och vid Tartu universitet i Tallin.

Andrea skriver för JP Upphandlingsnet och håller utbildning inom offentlig upphandling.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Offentlig upphandling – ny rättspraxis och andra nyheter, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Plats

Citykonferensen, Stockholm

JP Infonet AB

JP Infonet Logga

Oavsett om du behöver utökade kunskaper inom ett rättsområde eller en uppdatering på de senaste lagändringarna, har JP Infonet en utbildning som passar dig. Företagets kurserna hålls i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Kundanpassade utbildningar hålls på plats hos dig...


Läs mer om JP Infonet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JP Infonet AB

Kornhamnstorg 6
103 16 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Offentlig upphandling – ny rättspraxis och andra nyheter!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1545 recensioner.
Alla recensioner för arrangören