Visa utbildning.se som: Mobil

Offentlig upphandling – en grundkurs

JP Infonet AB
Kort om utbildningen
2 dagar
9 250 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-01-28 09:15 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

Sedan den 1 januari 2017 regleras den offentliga upphandlingen i Sverige av inte mindre än fyra lagar, varav lagen (2016:1145) om offentlig upphandling, (LOU) är den mest kända. Lagarna om offentlig upphandling är dock av ramkaraktär i huvudsak och EU:s grundläggande gemenskapsrättsliga principerna får stort genomslag på den praktiska tillämpningen. 

Den offentliga upphandlingen är reglerad genom lagstiftning och vägledande rättspraxis, detta såväl ur ett teoretiskt som praktiskt perspektiv. Med rättsreglerna och vägledande praxis som grund innehåller utbildningen ett stort antal exempel från verkligheten som vi applicerar det teoretiska ramverket på.

Kursen riktar sig till dig som är ny eller relativt nyligen börjat arbeta med regelverket i rollen som advokat eller annan jurist, upphandlare, entreprenör, konsult m.fl. Det är en fördel om du viss kunskap om det upphandlingsrättsliga regelverket.

Det här är en av våra kurser inom offentlig upphandling.

Investering

9 250 kr exkl moms. Kaffe, lunch och dokumentation ingår. (11,5 undervisningstimmar)

Kursledare

Per-Ola Bergqvist

Per-Ola Bergqvist biträder såväl upphandlande enheter/myndigheter, konsulter som leverantörer under hela upphandlingsprocessen, ifrån upprättandet av förfrågningsunderlaget till de eventuella domstolsprocesser som kan följa på en upphandling. Håller utbildning inom offentlig upphandling och skriver för JP Upphandlingsnet.

Andrea Sundstrand

Docent Andrea Sundstrand, Stockholms universitet, har undervisat om offentlig upphandling sedan år 1994. Hon har tidigare arbetat på Nämnden för offentlig upphandling, suttit i Konkurrensverkets upphandlingsråd och i Upphandlingsmyndighetens Insynråd. Andrea är ansvarig för specialkurserna i offentlig upphandling vid Juridicum i Stockholm och är även ansvarig utgivare och grundare av Upphandlingsrättslig Tidskrift, UrT. Härutöver undervisar hon om offentlig upphandling vid George Washington universitetet i Washington, vid King's Collage i London, vid universitetet i Turin och vid Tartu universitet i Tallin.

Andrea håller utbildning inom offentlig upphandling.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Offentlig upphandling – en grundkurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Plats

Citykonferensen, Stockholm

Recensioner

Kursdeltagare
(5)
Bra kvalitet!
Kursdeltagare
(5)
Mycket bra och pedagogiskt upplägg av utbildningen.
Kursdeltagare
(4)
Bra kurs.

JP Infonet AB

JP Infonet Logga

Oavsett om du behöver utökade kunskaper inom ett rättsområde eller en uppdatering på de senaste lagändringarna, har JP Infonet en utbildning som passar dig. Företagets kurserna hålls i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Kundanpassade utbildningar hålls på plats hos dig...


Läs mer om JP Infonet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JP Infonet AB

Kornhamnstorg 6
103 16 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,2)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1545 recensioner.
Alla recensioner för arrangören