Visa utbildning.se som: Mobil

Lojalitet och konkurrens under och efter anställning

JP Infonet AB
Kort om utbildningen
1 dag
6 950 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-02-03 09:15 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

Kursen inleds med en genomgång av arbetsgivarens företagsledningsrätt.  Därefter behandlar vi konkurrensklausuler i anställningsavtal, kollektivavtalsregler, sekretessklausuler och kundskyddsklausuler i anställningsavtal. Företagshemlighetslagen behandlas inklusive arbetsdomstolens praxis på området.

Yttrandefrihet och dess gränser i arbetslivet skiljer sig mellan offentlig och privat sektor. Vad får man säga och inte säga under ett anställningsförhållande?  Och hur? Sociala medier och visselblåsarproblematiken har blivit allt mer aktuellt och vi bearbetar givetvis dessa frågor ingående.

De särregler som finns på det offentliga området kommer löpande att kommenteras. Deltagaren har möjlighet att sända in allmänna frågeställningar i förväg inför kursens genomförande.

Kursen vänder sig till dig som arbetar med arbetsrättsliga frågor inom företag eller annan organisation och är i behov av ökad kunskap inom området.  Det kan vara i rollen som personalchef, annan personalfunktionär, advokat, biträdande jurist, facklig företrädare, ombudsman m.fl.

Det här är en av våra kurser inom arbetsrätt.

Investering

6 950 kr exkl moms . Kaffe, lunch och dokumentation ingår.(6 undervisningstimmar)

Kursledare

Anders Elmer

Anders Elmer är en av Sveriges mest anlitade arbetsrättsadvokater med 35 års erfarenhet inom såväl kollektiv som individuell arbetsrätt. Han håller utbildning inom arbetsrätt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Lojalitet och konkurrens under och efter anställning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Plats

Citykonferensen, Stockholm

JP Infonet AB

JP Infonet Logga

Oavsett om du behöver utökade kunskaper inom ett rättsområde eller en uppdatering på de senaste lagändringarna, har JP Infonet en utbildning som passar dig. Företagets kurserna hålls i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Kundanpassade utbildningar hålls på plats hos dig...


Läs mer om JP Infonet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JP Infonet AB

Kornhamnstorg 6
103 16 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lojalitet och konkurrens under och efter anställning!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1545 recensioner.
Alla recensioner för arrangören