Visa utbildning.se som: Mobil

Kurs i lex Sarah

JP Infonet AB
Kort om utbildningen
960 SEK exkl. moms
Onlineutbildning
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

Det här är en praktisk webbkurs i lex Sarah för dig som arbetar inom socialtjänsten eller Statens institutionsstyrelse. Kursen kan användas för att öka kvaliteten i verksamheten, undvika missförhållanden och för att öka trygghet och säkerhet för den enskilde brukaren.

Kursen riktar sig till dig som är rapporteringsskyldig för brister i verksamheten, oavsett om du är ny eller gammal i gamet. Vi går bland annat igenom vad som är en brist och hur rapporteringskedjan ser ut.

Webbkursen kan användas för att informera all personal om vikten av att rapportera missförhållanden och risker för sådana. Alla verksamheter bör informera alla rapporteringsskyldiga muntligt och skriftligt om lex Sarah, en gång per år.

Investering

1200 kr. Du får tillgång till webbkursen under 1 månad.

Kursledare

Beatrice Nordebrink

Beatrice Nordebrink är konsult inom socialrätt på JP Infonet och har under flera års tid arbetat som handläggare och chef. Läs intervjun där Beatrice berättar mer om aktuella frågor inom socialtjänsten och vilka utmaningar som den enskilde handläggaren står inför.

Utbildning

2015 Magisterexamen Rättsvetenskap
1996 Högskoleexamen Social omsorg

Erfarenhet

2015 Konsult i socialt arbete
2012 Verksamhetschef Botkyrka kommun
2011 Enhetschef Lidingö stad
1997 Biståndshandläggare Stockholms stad

Kontakt

E-post: bea.nordebrink@jpinfonet.se
Telefon: 08 - 120 990 63

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kurs i lex Sarah, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

JP Infonet AB

JP Infonet Logga

JP Infonet anordnar juridiska utbildningar inom flertalet rättsområden, som till exempel socialrätt, miljörätt, fastighets- och entreprenadrätt, arbetsrätt, allmän förvaltningsrätt och skoljuridik. Samtliga utbildningar innehåller en genomgång av det aktuella regelverket på området och relevant praxis behandlas. Utbildningarna ger dig praktiskt viktiga kunskaper som du...


Läs mer om JP Infonet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JP Infonet AB

Kornhamnstorg 6
103 16 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kurs i lex Sarah!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1192 recensioner
Alla recensioner för arrangören