Visa utbildning.se som: Mobil

JP Webbkurs - Upphandling

JP Infonet AB
Kort om utbildningen
Onlineutbildning
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

Med den här uppdateringskursen inom upphandling kan ni på ett snabbt och enkelt sätt förse hela er verksamhet med grundläggande information gällande ny lagstiftning och viktiga nya domar och beslut. Kursen uppdateras fyra gånger per år och innehåller filmklipp med genomgångar av de viktigaste ändringarna inom upphandlingsområdet. 

Titta på ett smakprov från den senaste uppdateringen!

Två gånger per år behandlas vad som händer i fråga om lagstiftningen på området. Resterande två uppdateringar redogör för senaste praxis från EU-domstolen, Högsta förvaltningsdomstolen samt kammarrätterna.

Abonnemangstjänsten fungerar utmärkt som ett verksamhetsstöd och ger er möjlighet att underlätta för alla medarbetare att ta till sig den viktigaste informationen på ett enkelt sätt. Alla användare får egna inloggningsuppgifter och kan själv välja när och var de vill ta del av kursen. Det här är ett effektivt sätt att se till att hela verksamheten är uppdaterad på den information som den behöver ha kännedom om. 

E-learning på dina villkor

Kursens omfattning
4 kursuppdateringar per år, varje uppdatering är ca 25-50 min. Du får även extramaterial som de domar och beslut kursen hänvisar till.

Kontakta oss
Vill du veta mer om kursen eller är ni intresserade av ett abonnemang? Maila oss på webbkurser@jpinfonet.se. Ange i mailet vilken webbkurs du är intresserad av.

Kursledare

Anna Bernefalk

Anna Bernefalk är jurist och har arbetat på JP Infonet sedan våren 2016. Hon är produktansvarig för informationstjänsten JP Upphandlingsnet och håller i webbaserade utbildningar om ny praxis och nya regler inom upphandlingsjuridiken. Anna har en jur.kand. och en affärsjuridisk kandidatexamen. 

Kontakt

E-post: anna.bernefalk@jpinfonet.se
Telefon: 08 - 120 990 52

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om JP Webbkurs - Upphandling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

JP Infonet AB

JP Infonet Logga

JP Infonet anordnar juridiska utbildningar inom flertalet rättsområden, som till exempel socialrätt, miljörätt, fastighets- och entreprenadrätt, arbetsrätt, allmän förvaltningsrätt och skoljuridik. Samtliga utbildningar innehåller en genomgång av det aktuella regelverket på området och relevant praxis behandlas. Utbildningarna ger dig praktiskt viktiga kunskaper som du...


Läs mer om JP Infonet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JP Infonet AB

Kornhamnstorg 6
103 16 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera JP Webbkurs - Upphandling!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1192 recensioner
Alla recensioner för arrangören