Visa utbildning.se som: Mobil

JP Webbkurs - Social

JP Infonet AB
Kort om utbildningen
Onlineutbildning
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

I den här uppdateringskursen kan ni på ett snabbt och enkelt sätt förse hela er verksamhet med grundläggande information gällande ny lagstiftning och viktiga nya domar och beslut. Kursen uppdateras fyra gånger per år och innehåller filmklipp med genomgångar av de viktigaste nyheterna inom det socialrättsliga området.

Kika på ett smakprov från den senaste uppdateringen!

Våra jurister tar bland annat upp ämnen som ekonomiskt bistånd, funktionshinder, äldreomsorg, migration och integration. Abonnemangstjänsten fungerar utmärkt som ett verksamhetsstöd och ger er möjlighet att underlätta för alla medarbetare att ta till sig den viktigaste informationen på ett enkelt sätt. Alla användare får egna inloggningsuppgifter och kan själv välja när och var de vill ta del av kursen. Detta är ett effektivt sätt att se till att hela verksamheten är uppdaterad på den information som den behöver ha kännedom om. 

E-learning på dina villkor

Kursens omfattning
4 kursuppdateringar per år, varje uppdatering är ca 25-50 min. Du får även extramaterial som de domar och beslut kursen hänvisar till.

Kontakta oss
Vill du veta mer om kursen eller är ni intresserade av ett abonnemang? Maila oss på webbkurser@jpinfonet.se . Ange i mailet vilken webbkurs du är intresserad av.

Kursledare

Li Rothpfeffer

Li Rothpfeffer är jurist med specialisering i socialrätt, folkrätt och kriminologi. Li har arbetat på JP Infonet sedan 2013 och har varit redaktör för JP Socialnet sedan 2014. Hon håller även i webbaserade utbildningar om ny praxis och nya regler inom socialrätten.

Kontakt

E-post: li.rothpfeffer@jpinfonet.se
Telefon: 08 - 120 990 38

Eva Lillie

Eva är jurist med inriktning på socialrätt. Hon har över 20 års erfarenhet av arbete med juridiska informationsprodukter.

Kontakt

E-post: eva.lillie@jpinfonet.se
Telefon: 08 - 462 65 68

Marianne Jakobsson

Marianne Jakobsson är jurist med inriktning på socialrätt. Marianne har tidigare arbetat med handläggning av ekonomiskt bistånd inom socialtjänsten i Uppsala kommun.

Marianne är redaktör för informationstjänsten JP Socialnet. 

Kontakt

E-post: marianne.jakobsson@jpinfonet.se
Telefon: 08 - 120 990 59

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om JP Webbkurs - Social, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

JP Infonet AB

JP Infonet Logga

JP Infonet anordnar juridiska utbildningar inom flertalet rättsområden, som till exempel socialrätt, miljörätt, fastighets- och entreprenadrätt, arbetsrätt, allmän förvaltningsrätt och skoljuridik. Samtliga utbildningar innehåller en genomgång av det aktuella regelverket på området och relevant praxis behandlas. Utbildningarna ger dig praktiskt viktiga kunskaper som du...


Läs mer om JP Infonet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JP Infonet AB

Kornhamnstorg 6
103 16 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera JP Webbkurs - Social!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1192 recensioner
Alla recensioner för arrangören