Visa utbildning.se som: Mobil

JP Webbkurs - Skola

JP Infonet AB
Kort om utbildningen
Onlineutbildning
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

I den här uppdateringskursen kan ni på ett snabbt och enkelt sätt förse hela er verksamhet med grundläggande information gällande ny lagstiftning och viktiga nya domar och beslut inom skoljuridikens område. Kursen uppdateras fyra gånger per år och innehåller filmklipp med genomgångar av de viktigaste ändringarna inom skolområdet.

Kika på ett smakprov från den senaste uppdateringen!

Våra jurister tar bland annat upp ämnen som betyg och bedömning, offentlighet och sekretess, skolplikt och rätt till utbildning samt skolskjuts.

Abonnemangstjänsten fungerar utmärkt som ett verksamhetsstöd och ger er möjlighet att underlätta för alla medarbetare att ta till sig den viktigaste informationen på ett enkelt sätt. Alla användare får egna inloggningsuppgifter och kan själv välja när och var de vill ta del av kursen. Det här är ett effektivt sätt att se till att hela verksamheten är uppdaterad på den information som den behöver ha kännedom om. 

E-learning på dina villkor

Kursens omfattning
4 kursuppdateringar per år, varje uppdatering är ca 25-50 min. Du får även extramaterial som de domar och beslut kursen hänvisar till.

Kontakta oss
Vill du veta mer om kursen eller är ni intresserade av ett abonnemang? Maila oss på webbkurser@jpinfonet.se. Ange i mailet vilken webbkurs du är intresserad av.

Kursledare

Maria Bjurholm Lindensved

Maria Bjurholm Lindensved är jurist med specialisering i skoljuridik, allmän förvaltningsrätt och upphovsrätt. Maria har genom 12 års erfarenhet av undervisning utvecklat en mycket god pedagogisk skicklighet att förmedla information till olika målgrupper. Sedan 2014 utbildar Maria i skoljuridik genom webbkurser, öppna utbildningar och kundanpassade utbildningar. Maria föreläser om förvaltningslagen, kommunallagen, upphovsrättslagen och skolors hantering av sociala medier och sina hemsidor. Maria håller även utbildningar för skoladministratörer. Läs intervjun med Maria där hon berättar om skoladministratörens arbetsvardag och vilka utmaningar de ställs inför.

Maria är redaktör för JP Skolnet, JP Förvaltningsnet och arbetar även med juridisk rådgivning. Hon har jobbat på JP Infonet sedan 2010.

Kontakt

E-post: maria.bjurholmlindensved@jpinfonet.se
Telefon: 08 - 120 990 29

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om JP Webbkurs - Skola, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

JP Infonet AB

JP Infonet Logga

JP Infonet anordnar juridiska utbildningar inom flertalet rättsområden, som till exempel socialrätt, miljörätt, fastighets- och entreprenadrätt, arbetsrätt, allmän förvaltningsrätt och skoljuridik. Samtliga utbildningar innehåller en genomgång av det aktuella regelverket på området och relevant praxis behandlas. Utbildningarna ger dig praktiskt viktiga kunskaper som du...


Läs mer om JP Infonet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JP Infonet AB

Kornhamnstorg 6
103 16 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera JP Webbkurs - Skola!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1192 recensioner
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området