Visa utbildning.se som: Mobil

JP Webbkurs - Mark och miljö

JP Infonet AB
Kort om utbildningen
Onlineutbildning
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

Med den här uppdateringskursen kan ni på ett snabbt och enkelt sätt förse hela er verksamhet med grundläggande information gällande ny lagstiftning och viktiga nya domar och beslut. Kursen uppdateras fyra gånger per år och innehåller filmklipp med genomgångar av de viktigaste ändringarna på mark- och miljöområdet.

Kika på ett smakprov från den senaste uppdateringen!

Våra jurister tar upp aktuella frågor inom miljörätt, samhällsbyggnad och fastighetsrätt. 

Abonnemangstjänsten fungerar utmärkt som ett verksamhetsstöd och ger er möjlighet att underlätta för alla medarbetare att ta till sig den viktigaste informationen på ett enkelt sätt. Alla användare får egna inloggningsuppgifter och kan själv välja när och var de vill ta del av kursen. Det här är ett effektivt sätt att se till att hela verksamheten är uppdaterad på den information som den behöver ha kännedom om. 

E-learning på dina villkor

Kursens omfattning
4 kursuppdateringar per år, varje uppdatering är ca 25-50 min. Du får även extramaterial som de domar och beslut kursen hänvisar till.

Kontakta oss
Vill du veta mer om kursen eller är ni intresserade av ett abonnemang? Maila oss på webbkurser@jpinfonet.se. Ange i mailet vilken webbkurs du är intresserad av.

Kursledare

Angelica Våhlin Björklund

Angelica Våhlin Björklund är jurist med specialisering i miljörätt och brottmålsjuridik och arbetar som redaktör för informationstjänsterna JP Miljönet och JP Räddningsnet samt juridisk rådgivning. Angelica har tidigare suttit ting vid Solna tingsrätt och varit redaktör för två av JP Infonets andra tjänster.

Kontakt

E-post: angelica.vahlinbjorklund@jpinfonet.se
Telefon: 08 - 120 990 17

Katrin Strömberg

Katrin är jurist med inriktning på miljörätt  samt plan- och byggrätt. Hon har arbetat för JP Infonet sedan 2011 och har bland annat publicerat en lagkommentar till Viteslagen samt varit medförfattare till JP Kommentarer Plan- och bygglagen och JP Kommentarer Miljöbalken. Katrin har tidigare arbetat som föredragande i Mark- och miljööverdomstolen.

Katrin arbetar med webbkurser, juridisk rådgivning och lagkommentarer.

E-post: katrin.stromberg@jpinfonet.se
Telefon: 08 - 120 99 037

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om JP Webbkurs - Mark och miljö, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

JP Infonet AB

JP Infonet Logga

JP Infonet anordnar juridiska utbildningar inom flertalet rättsområden, som till exempel socialrätt, miljörätt, fastighets- och entreprenadrätt, arbetsrätt, allmän förvaltningsrätt och skoljuridik. Samtliga utbildningar innehåller en genomgång av det aktuella regelverket på området och relevant praxis behandlas. Utbildningarna ger dig praktiskt viktiga kunskaper som du...


Läs mer om JP Infonet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JP Infonet AB

Kornhamnstorg 6
103 16 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera JP Webbkurs - Mark och miljö!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1192 recensioner
Alla recensioner för arrangören