Visa utbildning.se som: Mobil

JP Webbkurs - Arbetsliv

JP Infonet AB
Kort om utbildningen
Onlineutbildning
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

Behöver du hålla koll på lagar och regler inom arbetsmiljö- och arbetsrättsområdet? Då är vår uppdateringskurs JP Webbkurs–Arbetsliv ett smidigt och lättillgängligt alternativ!

Titta på ett smakprov från den senaste uppdateringen!

I JP Webbkurs–Arbetsliv samlar vi den viktigaste nya lagstiftningen och nya domar och beslut löpande. Genom filmklipp och relaterat material går vi igenom de viktigaste nyheterna på arbetsmiljö- och arbetsrättsområdet. Fyra gånger om året kommer en ny uppdatering som sammanfattar nyheterna sedan sist, men som också blickar framåt. 

Tjänsten fungerar även utmärkt som ett verksamhetsstöd och underlättar för alla medarbetare att ta till sig viktig information på ett enkelt sätt. Varje användare får egna inloggningsuppgifter och kan själv välja när och var de vill ta del av kursen.


E-learning på dina villkor


Kursens omfattning
Kursen uppdateras fyra gånger per år och varje uppdatering är ca 20 minuter. Du får även tillgång till samtliga lagar, domar och beslut som kursen hänvisar till.

Kontakta oss
Vill du veta mer om kursen eller är ni intresserade av ett abonnemang? Maila oss på webbkurser@jpinfonet.se. Ange i mailet vilken webbkurs du är intresserad av.

Kursledare

Jessica Deinoff

Jessica Deinoff är jurist med inriktning på arbetsrätt och arbetsmiljö. Jessica har varit på JP Infonet sedan 2006 och har bland annat publicerat en lagkommentar till lagen om anställningsskydd, LAS. Jessica har tidigare arbetat som redaktör på Thomson Fakta.

Jessica är redaktör för informationstjänsten JP Arbetsmiljönet samt arbetar med juridisk rådgivning. 

Kontakt

E-post: jessica.deinoff@jpinfonet.se
Telefon: 08 - 120 990 07

Karin Otterheim

Karin Otterheim är jurist med inriktning mot arbetsrätt och arbetsmiljö. Karin har arbetat på JP Infonet sedan 2017 och är ansvarig för tjänsten JP Arbetsrättsnet, lagkommentarerna på JP Infonet samt arbetar med juridisk rådgivning. Karin har tidigare skrivit för Infotorg Juridik samt arbetat med riskhantering på advokatbyrå.

Erfarenhet

2017–               JP Infonet AB
2016–2017      Infotorg Juridik AB
2014-2016       Quality & Risk Management, Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB
2012-2013       Juridik på Universität Konstanz, Tyskland
2009-2014       Affärsjuridiska masterprogrammet, Linköpings universitet

Kontakt

E-post: karin.otterheim@jpinfonet.se
Telefon: 08- 20 990 31

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om JP Webbkurs - Arbetsliv, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

JP Infonet AB

JP Infonet Logga

JP Infonet anordnar juridiska utbildningar inom flertalet rättsområden, som till exempel socialrätt, miljörätt, fastighets- och entreprenadrätt, arbetsrätt, allmän förvaltningsrätt och skoljuridik. Samtliga utbildningar innehåller en genomgång av det aktuella regelverket på området och relevant praxis behandlas. Utbildningarna ger dig praktiskt viktiga kunskaper som du...


Läs mer om JP Infonet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JP Infonet AB

Kornhamnstorg 6
103 16 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera JP Webbkurs - Arbetsliv!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1192 recensioner
Alla recensioner för arrangören