Visa utbildning.se som: Mobil

Ägar- och ledningsprövning – arbetsrätt och arbetsmiljörätt i skola och förskola

JP Infonet AB
Kort om utbildningen
2 dagar
7 950 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-10-29 09:15 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

De nya reglerna om ägar- och ledningsprövning som gäller för friskolor och fristående förskolor, innebär att de som ingår i ägar- och ledningskretsen tillsammans ska ha kunskap om de regler som gäller för den egna verksamheten. Kunskaper måste också finnas hos kommunerna i deras egenskap av tillsynsmyndighet när det gäller de fristående förskolorna.

Listan över de rättsområden som berör skolans värld är lång och helt centralt är arbetsrätt och arbetsmiljörätt. Därför finns nu en tvådagarsutbildning om dessa rättsområden särskilt anpassad för skolans och förskolans behov.

Investering

7 950 kr (exkl. moms). Kaffe, lunch och dokumentation ingår.

Kursledare

Annika Blekemo

Annika Blekemo är huvudlärare i arbetsrätt vid Stockholms universitet, har lång erfarenhet av undervisning och har egen juridisk byrå. Annika undervisar även på rektorsprogrammet och har ett särskilt intresse för skolans arbetsrätt och arbetsmiljö. Hon är föreläsare på JP Infonet och håller utbildning inom skolrätt samt skriver för JP Arbetsrättsnet och JP Arbetsmiljönet. Annikas pedagogik är praktiskt inriktad och hon tror att bra undervisning gärna får vara rolig.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ägar- och ledningsprövning – arbetsrätt och arbetsmiljörätt i skola och förskola, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Plats

Citykonferensen, Stockholm

JP Infonet AB

JP Infonet Logga

Oavsett om du behöver utökade kunskaper inom ett rättsområde eller en uppdatering på de senaste lagändringarna, har JP Infonet en utbildning som passar dig. Företagets kurserna hålls i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Kundanpassade utbildningar hålls på plats hos dig...


Läs mer om JP Infonet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JP Infonet AB

Kornhamnstorg 6
103 16 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ägar- och ledningsprövning – arbetsrätt och arbetsmiljörätt i skola och förskola!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1545 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området