Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

JCL COACHING

Ledarskaps- och personlig utveckling med individuell coachning för livsbalans

Ledarskapsutveckling med hjälp av coaching – Få ihop livspusslet!

Som Co-Active ackrediterad Coach, Certified Cultural Transformation Tools Consultant och  work-life forskare och föreläsare tar jag välbefinnandet och balansen mellan det professionella och personliga livet till nästa nivå för individer och organisationer. Jag jobbar utifrån ett holistiskt sätt genom mina mångsidiga kunskaper inom Work-life management, Human resources, Ledarskap, Strategi, Organisationsteori och Hållbarhet. 

Min vision handlar om att stärka individers och organisationers förmåga till ökat ansvar och kapacitet för autentiskt och kunnigt agerande i strävan mot ett välbefinnande i relationen mellan arbetsliv och privatliv, vilket i sin tur leder till ett hållbart samhälle.

På utbildning.se erbjuder jag:

  • individuell Co-Active Coachning program för privatpersoner, ledare, chefer samt studenter så att varje individ kan skapa sin ultimata livsbalans
  • utbildningar i Livsbalans för både privatpersoner och företag. Dessa inkluderar onlineutbildningar, retreats, webinars och workshops som fokuserar på samspelet mellan arbete och andra delar av livspusslet
  • företagsanpassade utbildningar inom work-life management för HR-chefer, ledare och ansvariga för att utrusta dessa med nya verktyg för att förstå komplexiteten av medarbetares livsbalans i och utanför arbetet
  • öppna föreläsningar och ledningsanförande om Livsbalans och Livspusslet.

Genom alla mina tjänster utrustar jag och gör det möjligt för alla individer att ta steget att bli autentiska och kunniga huvudrollsinnehavare i sina egna hållbara liv. Jag utrustar och gör det möjligt för organisationer att utveckla anpassade strategier för just deras medarbetares behov och relationer mellan arbetsliv och privatliv. 

Alla utbildningar, retreats och workshops inkluderar individuell coachning för att fördjupa varje individs förståelse samt gruppdiskussion för att öppna upp deltagarna till nya perspektiv. Alla utbildningar, retreats och workshops är begränsade till ett fåtal platser för att ge just Er individuellt stöd och uppmärksamhet.

Jag erbjuder även Business Consulting med holistiskt och anpassat program, från utvärdering till utveckling av unika strategier och practices samt utveckling av en anpassad lärandeplattform med coachning, utbildning och workshops. Business Consulting program är co-utvecklat för att stärka livsbalans, ledarskapskapacitet och värderingskapital hos dina medarbetare och din organisation. Kontakta mig för vidare information om Business Consulting.

Visa alla utbildningar med JCL Humanistic Consulting AB

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med JCL Humanistic Consulting AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

JCL Humanistic Consulting AB

Ekarp 916
27492 Skurup

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information från JCL Humanistic Consulting AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Bli den första att recensera JCL Humanistic Consulting AB!