Visa utbildning.se som: Mobil

YKB - Säkerhet och kundfokus (Delkurs 5)

JA kompetens AB
Kort om utbildningen
1 dag
Nästa tillfälle: När som helst 2022 - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
Svenska

Kursbeskrivning

YKB - Säkerhet och kundfokus

Lär dig utföra en transport på ett tryggt och säkert sätt och vara medveten om riskerna i trafiken. Kursen skall också öka medvetenheten om den egna yrkesrollen och vikten av bemötande och kundfokus.

Utbildningens innehåll

  • Trafiksäkerhet
  • Brand
  • Första hjälpen
  • HLR
  • Förarens uppträdande
  • Yrkesrollen
  • Kundfokus

Kursmål

Målet med kursen är att deltagaren efter genomförd kurs skall kunna utföra en transport på ett tryggt och säkert sätt och vara medveten om riskerna i trafiken. Kursen skall också öka medvetenheten om den egna yrkesrollen och vikten av bemötande och kundfokus.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om YKB - Säkerhet och kundfokus (Delkurs 5), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

JA kompetens AB

JA kompetens är ett utbildningsföretag som i huvudsak tillhandahåller utbildningar inom bygg, anläggning, fastighet, industri & transport.  Våra utbildningar är främst kompletterande utbildningar till existerande yrkesroller eller ansvarsområden. 

Det kan till exempel vara så att företaget eller en specifik avdelning behöver förtydliga sitt arbetsmiljöarbete eller att en anställd är i behov av behörighet att utföra heta (brandfarliga) arbeten på tillfälliga arbetsplatser. Kompetensutveckling är en investering som ska löna sig. Kunskapen man...


Läs mer om JA kompetens AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JA kompetens AB

Mallslingan 13
187 66 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer
www.jakompetens.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera YKB - Säkerhet och kundfokus (Delkurs 5)!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 71 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen YKB - Säkerhet och kundfokus (Delkurs 5) från JA kompetens AB, fyll i dina uppgifter:

Reportage
En bra utbildningspartner helt e...

– Jag upplever JA Kompetens som väldigt professionella och lätta att samarbeta med, berättar Henrik Nilsson, Kompetensutvecklare på K-rauta Sverige.

Läs mer