Visa utbildning.se som: Mobil

Röjsågskörkort - RA Grund, RARB, RB Skogsröjning och RT Trimmer

JA kompetens AB
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: När som helst 2022 - Sverige
Företagsanpassad utbildning
Rikstäckande
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06

Kursbeskrivning

Våra röjsågsutbildningar ger dig praktiska färdigheter och teoretiska kunskaper för att klara ett säkert och effektivt arbete med röjsåg i olika nivåer.

Våra utbildningar:

  • Röjsågskörkort Nivå RA – Grund
  • Röjsågskörkort Nivå RARB
  • Röjsågskörkort Nivå RB – Skogsröjning
  • Röjsågskörkort Nivå RT – Trimmer

Målgrupp

Röjsågskörkort Nivå RA – Grund
Utbildning till dig som är nybörjare.

Röjsågskörkort Nivå RARB
Utbildning till i första hand dig som använder röjsågen återkommande i arbetet eller på fritiden.

Röjsågskörkort Nivå RB – Skogsröjning
Utbildning till i första hand dig som har röjsågskörkort nivå RA och som redan använder röjsågen återkommande i arbetet eller på fritiden.

Röjsågskörkort Nivå RT – Trimmer
Målsättningen är att du ska klara proven för röjsågskörkort nivå RT. Utbildningen vänder sig i första hand till dig som använder grästrimmer eller röjsåg för trimning av gräsvegetation återkommande i arbetet, exempelvis entreprenörer, fastighetsskötare eller parkarbetare inom kommuner.

Utbildningens innehåll

Utbildningarna inkluderar både ett praktiskt och teoretiskt prov.

Godkända prov ger dig röjsågskörkort i vald nivå. Du kan även välja att gå utbildningarna utan att köra upp. För att få delta i utbildningarna ska du ha fyllt 16 år som tidigast samma kalenderår som utbildningen genomförs. Du får dock inte arbeta ensam med röjsåg förrän du har fyllt 18 år.

Certifikat

ID06-ackrediterad

ID06

ID06 är ett ID-kort för byggbranschen som loggas med den enskilde anställdes utbildningshistorik. På detta sätt kan platschefen enkelt få en överblick över vilka behörigheter som de anställda har och vilka arbetsmoment som de har kompetens att utföra. Endast utbildningar från utbildare som är ackrediterade kan loggas på kortet. 

Läs mer om ID06

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Röjsågskörkort - RA Grund, RARB, RB Skogsröjning och RT Trimmer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

JA kompetens AB

JA kompetens är ett utbildningsföretag som i huvudsak tillhandahåller utbildningar inom bygg, anläggning, fastighet, industri & transport.  Våra utbildningar är främst kompletterande utbildningar till existerande yrkesroller eller ansvarsområden. 

Det kan till exempel vara så att företaget eller en specifik avdelning behöver förtydliga sitt arbetsmiljöarbete eller att en anställd är i behov av behörighet att utföra heta (brandfarliga) arbeten på tillfälliga arbetsplatser. Kompetensutveckling är en investering som ska löna sig. Kunskapen man...


Läs mer om JA kompetens AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JA kompetens AB

Mallslingan 13
187 66 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer
www.jakompetens.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Röjsågskörkort - RA Grund, RARB, RB Skogsröjning och RT Trimmer!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 71 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Röjsågskörkort - RA Grund, RARB, RB Skogsröjning och RT Trimmer från JA kompetens AB, fyll i dina uppgifter:

Reportage
En bra utbildningspartner helt e...

– Jag upplever JA Kompetens som väldigt professionella och lätta att samarbeta med, berättar Henrik Nilsson, Kompetensutvecklare på K-rauta Sverige.

Läs mer