Visa utbildning.se som: Mobil

Liftutbildning - Repetition - Webbutbildning

JA kompetens AB
Kort om utbildningen
Egen takt
1 600 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Distans, Täby

Kursbeskrivning

Liftutbildning på distans för saxlift, bomlift och släpvagnslift

Vårt motto är att ge en liftutbildning är att det ska vara enkelt, bekvämt, och framförallt effektivt tidsmässigt. För att lyckas med detta har vi tagit fram denna utbildning via internet eller så kallad e-learning.

Den teoretiska delen gör du med hjälp av din dator, surfplatta eller mobil som avslutas med ett förberedande prov inför slutprovet som görs vid samma tillfälle som den praktiska provet som genomförs hos oss, eller hos er om ni är en grupp. Efter genomförd och godkänd utbildning skickas ett plastkortsintyg till dig/er.

Målgrupp

God förståelse i svenska språket.

Kursinnehåll

Teori – Liftutbildning

  • Arbetsmiljölagen, trafiklagstiftning, arbetsskydd och interna regler
  • Lifttyper och kranens konstruktion
  • Ergonomi, arbetssätt och daglig tillsyn
  • Material- och godshantering
  • Manöverorgan, symboler och förarplats
  • Teoretiskt slutprov

Praktisk del – Liftutbildning

  • Praktiskt slutprov

Kursmål

Utbildningen mobila arbetsplattformar syftar till att den som går kursen blir en säker och effektiv liftoperatör. Liftutbildningen repetition består av  teori och och omfattar områden som arbetsmiljölagen, olika typer av arbetsplattformar, konstruktion, skötsel och daglig tillsyn samt säkerhetsbestämmelser. Målet med utbildningen i mobila arbetsplattformar är att ge deltagaren grundläggande kunskaper och färdigheter som möjliggör en säker materialhantering samt att minska personskadorna och att öka kostnadseffektiviteten för ditt företag.

Investering

Webbkurs
Pris 1600:-/deltagare.
Angivna priser är exklusive moms.

Certifikat

ID06-ackrediterad

ID06

ID06 är ett ID-kort för byggbranschen som loggas med den enskilde anställdes utbildningshistorik. På detta sätt kan platschefen enkelt få en överblick över vilka behörigheter som de anställda har och vilka arbetsmoment som de har kompetens att utföra. Endast utbildningar från utbildare som är ackrediterade kan loggas på kortet. 

Läs mer om ID06

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Liftutbildning - Repetition - Webbutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

JA kompetens AB

Ja kompetens logga

JA kompetens är ett utbildningsföretag som i huvudsak tillhandahåller utbildningar inom bygg, anläggning, fastighet, industri & transport.  Våra utbildningar är främst kompletterande utbildningar till existerande yrkesroller eller ansvarsområden. 

Det kan till exempel vara så att företaget eller en specifik avdelning behöver förtydliga sitt arbetsmiljöarbete eller att en anställd är i behov av behörighet att utföra heta (brandfarliga) arbeten på tillfälliga arbetsplatser. Kompetensutveckling är en investering som ska löna sig. Kunskapen man...


Läs mer om JA kompetens AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JA kompetens AB

Mallslingan 13
187 66 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer
www.jakompetens.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Liftutbildning - Repetition - Webbutbildning!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 15 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
En bra utbildningspartner helt e...

– Jag upplever JA Kompetens som väldigt professionella och lätta att samarbeta med, berättar Henrik Nilsson, Kompetensutvecklare på K-rauta Sverige.

Läs mer