Visa utbildning.se som: Mobil

Första hjälpen på väg - HLR, krisstöd och brandutbildning - Företagsanpassad

JA kompetens AB
Kort om utbildningen
Kontakta oss för mer information
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

HLR och Första Hjälpen för företag

I den här utbildningen lär vi ut hur man ger första hjälpen, HLR då någon råkat ut för en olycka eller blir sjuk. Utbildningen ger deltagarna grundläggande kunskaper, handlingsberedskap och trygghet och följer Arbetsmiljöverkets krav och rekommendationer i AFS 1999:7 Första hjälpen.

Kursen ger er den kunskap ni behöver för att på bästa sätt kunna ge HLR för att kunna rädda liv. Kursen innehåller många praktiska moment. Vi arbetar mycket med att få till bra bröstkompressioner, hålla rätt takt och göra effektiva inblåsningar. Dessutom går vi igenom hur man tittar efter livstecken, hur man känner puls och hur man lägger någon i Stabiltsidoläge.

Vi går även igenom grundläggande första hjälpen

Språk

Utbildningen finns på svenska och engelska.

Investering

Kontakta oss för mer information.

Certifikat

Första hjälpen och HLR

Att ha kunskaper inom första hjälpen och hjärt- och lungräddning är viktigt för alla som vill kunna hjälpa till och känna sig trygga att vidta åtgärder vid en nödsituation. Men den även för dig som vill förstå din omgivning och kunna förhindra framtida potentiella olyckor.

Läs mer om Första hjälpen och HLR

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Första hjälpen på väg - HLR, krisstöd och brandutbildning - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Louise
(5)
Mycket bra och intressant. Läraren hade många egna erfarenheter att dela med sig av och undervisade på ett pedagogiskt och trevligt sätt.
Olof
(4)
Professionell, tydlig och personlig. Ibland väl personlig, men hellre det än motsatsen. Över lag mycket bra!
Ems
(4)
Läraren kom ut till vår arbetsplats, vilket var bekvämt. Vi hade ingen kurslitteratur, han körde powerpoint och vi antecknade. Han var väldigt duktig och lyckades lära ut på ett roligt sätt. Kopplade många exempel till vår dagliga verksamhet. Bra att vi fick testa mycket själva praktiskt. Jättebra och lärorik kurs!

JA kompetens AB

Ja kompetens logga

JA kompetens är ett utbildningsföretag som i huvudsak tillhandahåller utbildningar inom bygg, anläggning, fastighet, industri & transport.  Våra utbildningar är främst kompletterande utbildningar till existerande yrkesroller eller ansvarsområden. 

Det kan till exempel vara så att företaget eller en specifik avdelning behöver förtydliga sitt arbetsmiljöarbete eller att en anställd är i behov av behörighet att utföra heta (brandfarliga) arbeten på tillfälliga arbetsplatser. Kompetensutveckling är en investering som ska löna sig. Kunskapen man...


Läs mer om JA kompetens AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JA kompetens AB

Mallslingan 13
187 66 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer
www.jakompetens.se

Recensioner
Kursrecensioner
(4,2)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 15 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
En bra utbildningspartner helt e...

– Jag upplever JA Kompetens som väldigt professionella och lätta att samarbeta med, berättar Henrik Nilsson, Kompetensutvecklare på K-rauta Sverige.

Läs mer