Visa utbildning.se som: Mobil

Första hjälpen på väg, HLR, krisstöd och brandutbildning

JA kompetens AB
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: När som helst 2020 - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Coronaviruset: Många av våra utbildningar kan även göras på distans just nu. Antingen som webbutbildningar eller via videolänk. Eventuella praktiska moment som tillhör utbildnningen sker utomhus. Kontakta oss och berätta om du önskar gå utbildningen på distans eller inte så kommer vi fram till en lösning.

Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter 1999:7, första hjälpen och krisstöd, gäller föreskrifterna all verksamhet som omfattas av arbetsmiljölagen (SFS 1977:1160). Detta innebär att – i stort – all verksamhet som sker vid vägarbeten omfattas av kraven om kunskaper i första hjälpen och krisstöd. Utbildningen ersätter innehållet i Vägverkets kravkurs Hjälp på väg.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Alla anställda samt alla entreprenörer som har vägen som arbetsplats.
Deltagarna skaffar sig handlingsberedskap för att kunna varna, larma, ge första hjälpen och släcka bränder vid en olycksplats.

Utbildningens innehåll

Grundläggande HLR (hjärt- och lungräddning), samt hanterande av ett luftvägsstopp.
Förståelse kring arbetssättet enligt LABC.
Kunskap om grundläggande behandling av olika olycksfall och sjukdomstillstånd.
Brandkunskap, brandrisker i trafiken, bedöma läget och initiala åtgärder.
Handhavande av handbrandsläckare.
Praktisk tillämpningsövning

Investering

Begär offert

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Första hjälpen på väg, HLR, krisstöd och brandutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 4 recensioner.

Louise
(5)
Mycket bra och intressant. Läraren hade många egna erfarenheter att dela med sig av och undervisade på ett pedagogiskt och trevligt sätt.
Mattias
(4)
Bra kurs som bör repeteras var tredje år!
Ems
(4)
Läraren kom ut till vår arbetsplats, vilket var bekvämt. Vi hade ingen kurslitteratur, han körde powerpoint och vi antecknade. Han var väldigt duktig och lyckades lära ut på ett roligt sätt. Kopplade många exempel till vår dagliga verksamhet. Bra att vi fick testa mycket själva praktiskt. Jättebra och lärorik kurs!

JA kompetens AB

Ja kompetens logga

JA kompetens är ett utbildningsföretag som i huvudsak tillhandahåller utbildningar inom bygg, anläggning, fastighet, industri & transport.  Våra utbildningar är främst kompletterande utbildningar till existerande yrkesroller eller ansvarsområden. 

Det kan till exempel vara så att företaget eller en specifik avdelning behöver förtydliga sitt arbetsmiljöarbete eller att en anställd är i behov av behörighet att utföra heta (brandfarliga) arbeten på tillfälliga arbetsplatser. Kompetensutveckling är en investering som ska löna sig. Kunskapen man...


Läs mer om JA kompetens AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JA kompetens AB

Mallslingan 13
187 66 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer
www.jakompetens.se

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Första hjälpen på väg, HLR, krisstöd och brandutbildning från JA kompetens AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(4,2)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 36 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
En bra utbildningspartner helt e...

– Jag upplever JA Kompetens som väldigt professionella och lätta att samarbeta med, berättar Henrik Nilsson, Kompetensutvecklare på K-rauta Sverige.

Läs mer

Liknande utbildningar