Visa utbildning.se som: Mobil

BAS-P & BAS-U - Byggarbetsmiljösamordnare - Engelska

JA kompetens AB
Kort om utbildningen
1 dag
5 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-10 08:00 - Täby
Öppen utbildning
   
Stockholm, Täby
Engelska

Kursbeskrivning

Byggarbetsmiljösamordnare

För att du ska kunna ta rollen som BAS-P och/eller BAS-U måste du, enligt Arbetsmiljöverket, styrka att du har rätt utbildning för uppgiften.

Genomgången utbildning med godkänt kunskapsprov vägs samman med dina övriga meriter och lämplighet för uppgiften. Byggherren, som är skyldig att utse BAS-P och BAS-U för varje byggprojekt om inte uppdragstagare utsetts, bedömer om dina intyg är tillräckliga för att styrka att du har utbildning, kompetens, erfarenhet och lämplighet för rollen.

Språk

Engelska

Info in English:

According to the Civil and Engineering Work Provisions from the Work Environment Authority, there must be a BAS P and a BAS U with competence, experience and education.

  • Type: Corporate Located
  • Length Info: 1 day
  • Price Info: Requests for quotation
  • Languages: English

Målgrupp

För Byggarbetsmiljösamordnare 

Examen, diplom m.m.

5 500 kr/deltagare

Certifikat

BAS U & BAS P

BAS P och BAS U

På varje byggarbetsplats måste byggherren utse byggarbetssamordnare, dels för utförandet av bygget och för projektering. BAS U står för Byggarbetsmiljösamordnare för utförande och BAS P står för Byggarbetsmiljösamordnare planering och projektering.

Läs mer om BAS P och BAS U

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om BAS-P & BAS-U - Byggarbetsmiljösamordnare - Engelska, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

JA kompetens AB

Ja kompetens logga

JA kompetens är ett utbildningsföretag som i huvudsak tillhandahåller utbildningar inom bygg, anläggning, fastighet, industri & transport.  Våra utbildningar är främst kompletterande utbildningar till existerande yrkesroller eller ansvarsområden. 

Det kan till exempel vara så att företaget eller en specifik avdelning behöver förtydliga sitt arbetsmiljöarbete eller att en anställd är i behov av behörighet att utföra heta (brandfarliga) arbeten på tillfälliga arbetsplatser. Kompetensutveckling är en investering som ska löna sig. Kunskapen man...


Läs mer om JA kompetens AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JA kompetens AB

Mallslingan 13
187 66 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer
www.jakompetens.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera BAS-P & BAS-U - Byggarbetsmiljösamordnare - Engelska!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 15 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
En bra utbildningspartner helt e...

– Jag upplever JA Kompetens som väldigt professionella och lätta att samarbeta med, berättar Henrik Nilsson, Kompetensutvecklare på K-rauta Sverige.

Läs mer
Mer inom området