AMA grund med Anläggning och MER

JA kompetens AB
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: När som helst 2023 - Sverige
Företagsanpassad utbildning
Rikstäckande
Svenska

Kursbeskrivning

AMA – Allmän material- och arbetsbeskrivning

Är ett referensverk för upprättande av administrativa föreskrifter och tekniska beskrivningar för byggindustrin. AMA innehåller tekniska krav på utförande, material och kontroll.

Målgrupp

Kursen vänder sig till den som vill ha en grundläggande kunskap om AMA-systemets uppbyggnad, dess koppling till beskrivningarna samt hur man hittar i AMA, ex. arbetsledare, platschefer m.fl.

Utbildningens innehåll

Grunderna i AMA

  • Vad är AMA?
  • Vilka använder AMA?
  • Vad används AMA till och varför?
  • Hur används AMA?
  • AMA – Mark och landskap (MER integrerad del i denna dag)

Projektering av väg- och markarbeten med AMA

  • Förarbeten och förberedande arbeten
  • Schakt och markförstärkning
  • Marköverbyggnader
  • Ledningar
  • Märkning, kontroll och dokumentation

Kursmål

Kursen riktar sig mot entreprenören och skapar grundförståelse för AMA-systemet där grunderna i MER är integrerad i AMA – Mark och landskap.

Certifikat

ID06-ackrediterad

ID06

ID06 är ett ID-kort för byggbranschen som loggas med den enskilde anställdes utbildningshistorik. På detta sätt kan platschefen enkelt få en överblick över vilka behörigheter som de anställda har och vilka arbetsmoment som de har kompetens att utföra. Endast utbildningar från utbildare som är ackrediterade kan loggas på kortet. 

Läs mer om ID06

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om AMA grund med Anläggning och MER, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

JA kompetens AB

JA kompetens är ett utbildningsföretag som i huvudsak tillhandahåller utbildningar inom bygg, anläggning, fastighet, industri & transport.  Våra utbildningar är främst kompletterande utbildningar till existerande yrkesroller eller ansvarsområden. 

Det kan till exempel vara så att företaget eller en specifik avdelning behöver förtydliga sitt arbetsmiljöarbete eller att en anställd är i behov av behörighet att utföra heta (brandfarliga) arbeten på tillfälliga arbetsplatser. Kompetensutveckling är en investering som ska löna sig. Kunskapen man...


Läs mer om JA kompetens AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JA kompetens AB

Mallslingan 13
187 66 Stockholm Stockholms län

Tel: 0840029791
www.jakompetens.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera AMA grund med Anläggning och MER!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 71 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen AMA grund med Anläggning och MER från JA kompetens AB, fyll i dina uppgifter:

Reportage
En bra utbildningspartner helt e...

– Jag upplever JA Kompetens som väldigt professionella och lätta att samarbeta med, berättar Henrik Nilsson, Kompetensutvecklare på K-rauta Sverige.

Läs mer