Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Hydraulik Grundkurs 2 - Proportionalteknik

ITH - Institutet för tillämpad hydraulik
Kort om utbildningen
Egen takt
2 900 - 6 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Utan certifiering - Distans
Distans
Kommande starter
Distans
2 900 SEK
Utan certifiering

Kursbeskrivning

Hydraulik Grundkurs 2 - Proportionalteknik

Elektronikstyrda komponenter blir allt vanligare i moderna hydraulsystem. Denna utveckling medför ofta enklare hydraulsystem med mindre antal ventiler, men samtidigt blir hydrauliken en del av styr- och reglertekniken.

Kursen ska ge kunskap i proportionella styr- och reglersystem inom hydraulikområdet, komponentkunskap och förståelse i intrimningsteknik samt elektronikens uppbyggnad för öppna och slutna styrsystem. Denna kurs är en del av certifiering.

Alla som arbetar inom industriell eller mobil hydraulik kommer i kontakt med någon form av styrd hydraulik. Genom denna kurs får man kunskaper i proportionalteknik för både öppna och slutna system och kan därmed förstå, felsöka och använda proportionalteknik i både industriella system och fordonshydraulik.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Tid & plats

Distans via ITH Web Academy.

Investering

2 900 kr exkl. moms. Kurs utan certifiering. Läsmaterial ingår.

6 900 kr exkl. moms. Kurs med certifiering. Läsmaterial, övningsbok för certifiering och en tentamensavgift ingår. Vi sköter administration kring tentamen och tillhandahåller ansökningsblankett för certifiering.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Hydraulik Grundkurs 2 - Proportionalteknik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

ITH - Institutet för tillämpad hydraulik

ITH - Institutet för tillämpad hydraulik

1987 grundades ITH med syftet att på alla nivåer öka kunskapen om hydrauliska system i alla dess tillämpningar. ITH står för Institutionen för teknisk hydraulik och precis som vårt namn antyder så är hydralik vår expertis och det är vi excellerar. Vi har...


Läs mer om ITH - Institutet för tillämpad hydraulik och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

ITH - Institutet för tillämpad hydraulik

Sörbyvägen 1
89161 Örnsköldsvik

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Hydraulik Grundkurs 2 - Proportionalteknik från ITH - Institutet för tillämpad hydraulik, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera Hydraulik Grundkurs 2 - Proportionalteknik!

Liknande utbildningar