Visa utbildning.se som: Mobil

Hydraulik Grundkurs 2 - Proportionalteknik

ITH - Institutet för tillämpad hydraulik
Kort om utbildningen
4 dagar
13 300 SEK exkl. moms
   
Örnsköldsvik

Kursbeskrivning

Elektronikstyrda komponenter blir allt vanligare i moderna hydraulsystem. Denna utveckling medför ofta enklare hydraulsystem med mindre antal ventiler, men samtidigt blir hydrauliken en del av styr- och reglertekniken.

Kursen ska ge kunskap i proportionella styr- och reglersystem inom hydraulikområdet, komponentkunskap och förståelse i intrimningsteknik samt elektronikens uppbyggnad för öppna och slutna styrsystem. Denna kurs är en del av certifiering.

Alla som arbetar inom industriell eller mobil hydraulik kommer i kontakt med någon form av styrd hydraulik. Genom denna kurs får man kunskaper i proportionalteknik för både öppna och slutna system och kan därmed förstå, felsöka och använda proportionalteknik i både industriella system och fordonshydraulik.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Hydraulik Grundkurs 2 - Proportionalteknik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

ITH - Institutet för tillämpad hydraulik

1987 grundades ITH med syftet att på alla nivåer öka kunskapen om hydrauliska system i alla dess tillämpningar. ITH står för Institutionen för teknisk hydraulik och precis som vårt namn antyder så är hydralik vår expertis och det är vi excellerar. Vi har...


Läs mer om ITH - Institutet för tillämpad hydraulik och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

ITH - Institutet för tillämpad hydraulik

Sörbyvägen 1
89161 Örnsköldsvik

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Hydraulik Grundkurs 2 - Proportionalteknik!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Hydraulik Grundkurs 2 - Proportionalteknik från ITH - Institutet för tillämpad hydraulik, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar