Inga recensioner än

IT Säkerhetsbolaget

i Sundsvall (+ 1 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Om arrangören

IT-Säkerhetsbolaget i Skandinavien AB består av ett team säkerhetsexperter, med Sundsvall som bas och Skandinavien som arbetsfält. Vi är oberoende experter som arbetar med dataskydd, IT-säkerhet och informationssäkerhetsfrågor. Vår bakgrund är ledande säkerhetspositioner inom offentlig verksamhet samt tidigare erfarenheter som säkerhetskonsulter.

Nya lagkrav, globalisering, digitalisering och ”molnifiering” gör att nästan alla företag och andra organisationer måste ta säkerhetsfrågorna på största allvar. Dataskyddsförordningens lagkrav tvingar upp frågan kring dataskydd på högsta nivå inom organisationen. IT-Säkerhetsbolaget är er naturliga partner i denna resa.

IT-säkerhetsbolagets produkter och tjänster tillsammans med vår kunskap och erfarenhet av IT-säkerhetsfrågorna ger ert företag ett optimalt skydd av er unika information och era system. Vi levererar ett heltäckande utbud där organisationen kan få hjälp med sitt införande av dataskyddsförordningen. Vårt utbud omfattar allt ifrån inledande workshops till att vi leder er hela vägen genom ett införande av dataskyddsförordningen.

Vårt dataskyddscertifikat med fokus mot informationssäkerhet ger dig ett bra helhetsskydd mot cybercrime, samt förbereder ditt företag mot EU:s dataskyddsförordning, som har ersatt  personuppgiftslagen.

IT-Säkerhetsbolaget i Skandinavien AB grundades 2012 av Patrik Jonasson och Fredrik Jonasson.

Visa alla utbildningar med IT Säkerhetsbolaget

Utbildningar

Utbildning
IT Avancerad
IT Säkerhet Längd Pris Ort Snittbetyg
Hantera IT-incidenter enligt NIS-direktivet 4 timmar Från 4 000 SEK Sundsvall

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med IT Säkerhetsbolaget och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

IT Säkerhetsbolaget

Storgatan 73
852 30 Sundsvall Västernorrlands län

Highlights