Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Vi utvecklar personal och företag.

 • Ledarskap- och organisationsutveckling

  Intuagera arbetar med Ledarskap och chefsutveckling, personal- och organisationsutveckling genom konsultinsatser och kompetenshöjande åtgärder. Kompetensutveckling kan göras på många olika sätt. Vi gör det genom föreläsningar, edutainment, kurser, utbildningar, coaching, nätverk och workshops. Ni väljer det som passar bäst och innehållet skräddarsys för er.
  Dessutom leder vi flera Chefsnätverk, för dig som är chef eller företagsledare och vill utvecklas.

 • HR-support

  Ett verktyg för ledare, personal- och verksamhetsutveckling. Genom att abonnera på HR-support, får du konkret hjälp och stöd i frågor som rör både dig som ledare och din personal, er arbetsmiljö och er utveckling. Med hjälp av HR-support har du möjlighet att arbeta strukturerat med ditt HR-arbetet, personal och arbetsmiljö, det ger er kontinuitet i personalutvecklingsarbetet samt att det skapar utveckling av dig som ledare, samt din personal.

 • Personalvård

  Företag mår som personalen mår. För att skapa en frisk arbetsplats behövs betydligt mer än att göra hälsokontroller på personalen. Det behövs struktur och långsiktigheten i arbetet. Svensk forskning har visat att det finns fyra viktiga faktorer för att få personalen på ett företag att må bra och hålla sig långtidsfrisk. Dessa komponenter är ledarskap och kompetensförsörjning, delaktighet, kommunikation och kännedom och den gemensamma synen på hälsa och sjukfrånvaro. Företag som är duktiga på att arbeta aktivt med dessa faktorer, har lyckats minska sjukfrånvaron (och inte minst de kostnader som är förenade med sjukskrivningar) högst väsentligt. På köpet har man fått mer engagerade medarbetare som gör ett bättre jobb.

Vi hjälper företag inom områden som bland annat. Kommunikation, Ledarskap, Organisationsutveckling, Medarbetarsamtal, Motivation, Konflikthantering, UGL-kurser, Grupputveckling och gruppdynamik, Pedagogik för ledare och chefer, Stress och stresshantering, Teambuilding, Lagutveckling, Projektledning, Projektledarutbildning, Coachning av individ och arbetslag, "Att starta företag" - rådgivning och coachning.

Vi tar även på oss uppdrag som projektledare eller projektadministratörer.


Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Ledarskap
Ny som chef Längd Pris Ort Snittbetyg
Ledarskapsutbildning 2 dagar Från 13 000 SEK Hindås
4,4 (20)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Intuagera AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Intuagera AB

Hissjön Björkhalla
512 63 Östra Frölunda

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 99 recensioner.

Kursdeltagare
(4)
Hade förväntningen att jag skulle få ägna tiden till att hantera min egen stressfyllda arbetssituation, MEN kursen var ändå så fantastiskt bra och stämde så väl in på den ton jag själv anslagit i mitt liv och i rollen som chef. Nog den bästa utbildningen jag varit på faktiskt!
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(5)
Mera bensträckare. Vore bra att få Anders anteckningar före utbildningen. Då kan man fylla i egna anteckningar under tiden. I övrigt väldigt bra utbildning.
Intresseanmälan

För att få mer information från Intuagera AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 99 recensioner.