Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Kvalitetsrevision enligt ISO 13485 - för medicintekniska verksamheter

Intertek Academy
Kort om utbildningen
2 dagar
10 800 SEK exkl. moms
   
Distans, Stockholm

Kursbeskrivning

Utbildningen för dig som vill lära dig grundläggande revisionsteknik för internrevision - med fokus på medicintekniska verksamheter!

Att kontinuerligt förbättra och effektivisera organisationen är en överlevnadsfråga för de flesta företag. Interna revisioner är ett verkningsfullt verktyg för att på ett strukturerat sätt belysa verksamheten, i syfte att utveckla den. För dig som internrevisor är kunskap inom revisionsteknik och revisionsmetodik centralt, för att kunna utföra revisioner som leder till förbättringar. En god förståelse för kraven i aktuell standard är också viktigt. Här får du grundläggande kunskap som hjälper dig att framgångsrikt kunna genomföra revisioner som bidrar till företagets utveckling.


Om utbildningen:
Teorin fokuserar på revisionsteknik och revisionsmetodik enligt ISO 19011 och ger dig de verktyg som du behöver för att kunna genomföra en professionell revision. Vi hämtar även övningar och exempel från ISO 13485.

Utbildningens praktiska del innehåller bland annat förberedelser inför en revision, avvikelseformulering samt presentation av revisionsresultatet utifrån en exemplifierad medicinteknisk verksamhet.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig i första hand till dig som ska utföra interna revisioner i enlighet med ISO 13485 eller dig som ansvarar för interna revisioner på företaget.

Förkunskaper
Vi rekommenderar att du är insatt i kvalitetsledningssystemet för medicintekniska verksamheter.

Investering

10 800 kr + moms. Kaffe, lunch och kursdokumentation på engelska ingår.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kvalitetsrevision enligt ISO 13485 - för medicintekniska verksamheter, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Intertek Academy

Intertek Academy

Intertek Academy ger dig verktygen för att kunna tyda regelverk och standarder, utveckla era processer och möta efterfrågan på bästa sätt. Vi erbjuder både öppna och företagsanpassade kurser, utifrån behov. Intertek Academy är en del av Intertek, som är ett av...


Läs mer om Intertek Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Intertek Academy

Torshamnsgatan 43
164 22 Kista

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kvalitetsrevision enligt ISO 13485 - för medicintekniska verksamheter från Intertek Academy, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kvalitetsrevision enligt ISO 13485 - för medicintekniska verksamheter!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar