Visa utbildning.se som: Mobil

IEC/EN 62368-1, IT och Multimediautrustning

Intertek Academy
Kort om utbildningen
1 dag
6 200 - 10 700 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Kista

Kursbeskrivning

Lär dig de grundläggande kraven för IEC 62368-1

Lär dig förstå de grundläggande kraven i standarden och innebörden av kraven som ställs på dina produkter. Kunskapen om konstruktionskrav hjälper dig att minska riskerna för dyra utvecklingsprojekt och att snabbare få ut dina produkter på marknaden.

Alla företag som säljer produkter på den europeiska marknaden måste kunna påvisa att produkterna uppfyller tillämpliga EU-direktiv. Du som importör eller tillverkare som har produkter som faller under IEC 62368-1 måste kunna påvisa att produkten uppfyller kraven.

Välkommen till utbildningen i IEC 62368-1. Här går vi igenom de krav som är applicerbara på produkter som faller under standarden. Du lär dig att förstå de grundläggande kraven i standarden och innebörden av kraven som ställs på dina produkter. Kunskapen om konstruktionskrav hjälper dig att minska riskerna för dyra utvecklingsprojekt och att snabbare få ut dina produkter på marknaden. På denna kurs kommer vi att ta upp förändringarna i och med den nya standarden och hur det kommer att påverka ditt arbete. Vår kursledare sitter med som medlem på internationella stadardiseringsmöten och har därmed den senaste informationen om denna nya standard.

Tid & plats

Plats:

Kista, Stockholm

Tid:

09.30 - 16.30 (Registrering med kaffe från kl 09.00)

Investering

6 200 SEK exkl. moms.

Fika, lunch och kursdokumentation ingår.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om IEC/EN 62368-1, IT och Multimediautrustning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Intertek Academy

Intertek Academy

Intertek Academy ger dig verktygen för att kunna tyda regelverk och standarder, utveckla era processer och möta efterfrågan på bästa sätt. Vi erbjuder både öppna och företagsanpassade kurser, utifrån behov. Intertek Academy är en del av Intertek, som är ett av...


Läs mer om Intertek Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Intertek Academy

Torshamnsgatan 43
164 22 Kista

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera IEC/EN 62368-1, IT och Multimediautrustning!

Arrangörsrecensioner
(3,3)
Baseras på 3 recensioner.
Alla recensioner för arrangören