Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Food fraud - Livsmedelsfusk, arbeta med VACCP & TACCP

Intertek Academy
Kort om utbildningen
1 dag
6 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Våren 2020 - Distans
Distans, Stockholm
Svenska
Kommande starter
Distans
6 900 SEK
Våren 2020

KursbeskrivningVACCP OCH TACCP börjar bli vanliga ord inom livsmedelsbranschen. I denna utbildning lär du dig vad det innebär och hur du kan använda dessa verktyg praktiskt inom ert food safety management system och förebygga matbedrägerier - food fraud.

VACCP och TACCP kursen ger dig kunskap och förståelse för hur man använder verktygen i sitt styrsystem för livsmedelstrygghet. Hur kan man minimera risken för food fraud, eller matsvindel? Det är ett hett tema i livsmedelsbranschen, både lokalt och globalt. Många blir lidande av livsmedelsbedrägerier vilket leder till stora konsekvenser för alla aktörer i kedjan innan produkten till slut når konsumenten. Trots att kraven har ökat på alla i livmedelskedjan att göra kontroller är riskerna stora att bli utsatt för matbedrägerier. VACCP och TACCP är speciellt framtagna som metod för att förebygga  (kriminellt) uppsåtliga "attacker" i form av t. ex. bedrägerier och sabotage.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Food fraud - Livsmedelsfusk, arbeta med VACCP & TACCP, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Intertek Academy

Intertek Academy

Intertek Academy ger dig verktygen för att kunna tyda regelverk och standarder, utveckla era processer och möta efterfrågan på bästa sätt. Vi erbjuder både öppna och företagsanpassade kurser, utifrån behov. Intertek Academy är en del av Intertek, som är ett av...


Läs mer om Intertek Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Intertek Academy

Torshamnsgatan 43
164 22 Kista

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Food fraud - Livsmedelsfusk, arbeta med VACCP & TACCP från Intertek Academy, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Food fraud - Livsmedelsfusk, arbeta med VACCP & TACCP!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar