Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Elektriska handverktyg och trädgårdsmaskiner enligt IEC/EN 62841-1

Intertek Academy
Kort om utbildningen
1 dag
6 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Hösten 2020 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Distans, Stockholm

Kursbeskrivning

På utbildningen för elektriska handverktyg och trädgårdsmaskiner lär du dig vilka kraven är för att tillverka dessa produkter. Du får en god förståelse för innebörden och vad som krävs av dig som tillverkare och vad man bör tänka på för att undvika fallgroparna.

Alla företag som sätter produkter på marknaden måste kunna påvisa att de uppfyller tillämpliga EU-direktiv. Detta gäller dig som importör och tillverkare - man måste kunna påvisa att kommersiella produkter uppfyller EU-kraven. Få produkter klarar provningen utan anmärkning, på ett eller annat sätt möter produkten inte de lagstiftade kraven. Att upptäcka detta i ett sent skede i processen är kostsamt och kan medföra försenat marknadstillträde, utebliven försäljning och extrakostnader för omkonstruktion av produkten.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

El- och elektronikkonstruktörer, personer verksamma inom utveckling, kvalitet och inköp och andra som behöver skaffa sig förståelse och grundläggande kunskap om standarden.

För att få ut så mycket som möjligt av utbildningen är det bra om du har läst igenom standarden och har viss erfarenhet av konstruktions- och säkerhetskrav.

Kursledare

Leif Mattsson, Teknisk chef och ansvarig globalt inom Intertek för IEC 62841-1. Leif har mångårig erfarenhet av produktsäkerhetsfrågor, både genom sin roll som rådgivare idag och som tidigare provningsingenjör. Vidare är Leif sekreterare i tekniska kommittén för SEK TK 61 och TK 116 samt jobbar som svenska representant i IEC och CENELEC TC 61 och TC 116 med standardisering på internationell nivå.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Elektriska handverktyg och trädgårdsmaskiner enligt IEC/EN 62841-1, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Intertek Academy

Intertek Academy

Intertek Academy ger dig verktygen för att kunna tyda regelverk och standarder, utveckla era processer och möta efterfrågan på bästa sätt. Vi erbjuder både öppna och företagsanpassade kurser, utifrån behov. Intertek Academy är en del av Intertek, som är ett av...


Läs mer om Intertek Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Intertek Academy

Torshamnsgatan 43
164 22 Kista

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Elektriska handverktyg och trädgårdsmaskiner enligt IEC/EN 62841-1!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar