Inga recensioner än

Elektriska handverktyg och trädgårdsmaskiner enligt IEC/EN 62841-1

Intertek Academy, Distans
Längd
1 dag
Pris
6 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta arrangören se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
1 dag
Pris
6 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta arrangören se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 6 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

På utbildningen för elektriska handverktyg och trädgårdsmaskiner lär du dig vilka kraven är för att tillverka dessa produkter. Du får en god förståelse för innebörden och vad som krävs av dig som tillverkare och vad man bör tänka på för att undvika fallgroparna.

Alla företag som sätter produkter på marknaden måste kunna påvisa att de uppfyller tillämpliga EU-direktiv. Detta gäller dig som importör och tillverkare - man måste kunna påvisa att kommersiella produkter uppfyller EU-kraven. Få produkter klarar provningen utan anmärkning, på ett eller annat sätt möter produkten inte de lagstiftade kraven. Att upptäcka detta i ett sent skede i processen är kostsamt och kan medföra försenat marknadstillträde, utebliven försäljning och extrakostnader för omkonstruktion av produkten.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta arrangören

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

El- och elektronikkonstruktörer, personer verksamma inom utveckling, kvalitet och inköp och andra som behöver skaffa sig förståelse och grundläggande kunskap om standarden.

För att få ut så mycket som möjligt av utbildningen är det bra om du har läst igenom standarden och har viss erfarenhet av konstruktions- och säkerhetskrav.

Kursledare

Leif Mattsson, Teknisk chef och ansvarig globalt inom Intertek för IEC 62841-1. Leif har mångårig erfarenhet av produktsäkerhetsfrågor, både genom sin roll som rådgivare idag och som tidigare provningsingenjör. Vidare är Leif sekreterare i tekniska kommittén för SEK TK 61 och TK 116 samt jobbar som svenska representant i IEC och CENELEC TC 61 och TC 116 med standardisering på internationell nivå.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Elektriska handverktyg och trädgårdsmaskiner enligt IEC/EN 62841-1, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Intertek Academy
Torshamnsgatan 43
164 40 Kista

Det finns många anledningar att gå en utbildning hos oss, t ex vid produktlansering eller vill du säkerställa att ert ledningssystem levererar önskat värde. Vi ger dig verktygen. Välkommen till Intertek Academy! Intertek Academy ger dig verktygen för att kunna...

Läs mer om Intertek Academy och visa alla utbildningar.

Highlights