Inga recensioner än

Grundkurs inredning Feng shui

Interiörskolan, Distans
Längd
Egen takt
Pris
4 720 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande-distans se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
Egen takt
Pris
4 720 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande-distans se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Grundkursen Inredning med feng shui är en distanskurs där du lär dig grunderna med att inreda ditt hem enligt den kinesiska läran feng shui. Du kommer också att lära dig stilhistoria genom tiderna. Kursen är till för dig som tycker om inredning och vill lära dig mer. Efter anmälan och betalning får du din kurs mailad till dig. Du behöver en dator för att kunna läsa en pdf med inläsningsmaterial. När du har läst in materialet gör du två uppgifter som du mailar in till oss. När du är godkänd på dina uppgifter får du ett diplom som visar att du genomfört grundkursen. Inga förkunskaper krävs.

Grundkursen är till för dig som vill lära dig mer om inredning och vill bli säkrare i dina inredningsval i ditt hem.

Vi har flera olika grundkurser inom olika områden och du väljer själv hur många dem du vill läsa.

För dig som vill ha titeln Inredare och diplomerad homestylist och arbeta med inredning professionellt rekommenderar vi inredningsutbildningen "Certifierad inredare och diplomerad homestylist" som är en längre och bredare utbildning. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande-distans

  • Onlineutbildning
  • Distans

Ansökan och behörighet

Du beställer kursen på interiorskolan.se. Inga förkunskaper krävs. Kursen är till för dig som tycker om inredning och vill lära dig mer.

Investering

I priset ingår inläsningsmaterial och två uppgifter som du ska bli godkänd på. 

Examen, diplom m.m.

När du är godkänd på dina inlämningsuppgifter får du ett diplom som visar att du genomfört grundkursen. Inga förkunskaper krävs.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundkurs inredning Feng shui, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Interiörskolan

Interiörskolan har inredningskursen ”Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult” som vänder sig till dig som vill kunna titulera dig inredare och arbeta med inredning professionellt eller för dig som bara vill känna dig trygg i dina kunskaper och inredningsval, antingen privat...

Läs mer om Interiörskolan och visa alla utbildningar.

Highlights