Inga recensioner än

Ledarskap och projektprocesser

Längd
3 dagar
Pris
18 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
12 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
3 dagar
Pris
18 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
12 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Arbetar du i installationsbranschen och vill ta ett karriärsteg vidare mot ledarskap? Då är utbildningen Ledarskap och projektprocesser ditt nästa steg. Utbildningen hjälper dig att utveckla ditt ledarskap till att bli en bra ledare och du får rätt kompetens för att effektivt driva projekt. Denna utbildning är skräddarsydd för installationsbranschen.

Mål

Efter avslutad kurs har du som deltagare ökad självinsikt och kunskap om gruppers utveckling och individens roll. Du förstår och kan använda de verktyg du fått under utbildningen för att utveckla ledarskapet och driva de processer som ingår i ditt projekt.

Innehåll

– Bli en bättre ledare
– Hantera konfliktsituationer
– Rak och tydlig kommunikation
– Skapa effektiva projekt- och arbetsgrupper
– Situationsanpassad ledarstil
– Projektplanering

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

12 september, 2023

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Målgrupp

Det här är en utbildning för dig som redan i dag arbetar, eller kommer att arbeta, som projektledare och i projekt- och arbetsgrupper på mindre och medelstora entreprenadföretag.

Förkunskaper

För att tillgodogöra dig kursen på bästa sätt bör du ha en tids erfarenhet av projektarbete och ha jobbat i arbetsgrupper.

Fortsatta studier

Är du eller planerar du att bli projektledare är denna kurs samt kurserna Förhandlingsteknik, Projektekonomi och Entreprenadjuridik fördjupning passande att gå för att få en bra grund att stå på som projektledare.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskap och projektprocesser, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter
Teknikgången 6
61138 Nyköping

Vänd dig till oss på INSU när det gäller utbildning och kompetensutveckling

INSU är en heltäckande utbildningspartner med företagskurser inom teknik och ledarskap, yrkeshögskola och fackteoretisk lärlingsutbildning. Vår kompetens omfattar VVS, ventilation, kyla, styr- och reglerteknik, energi och el. Vi har lång erfarenhet av teknisk utbildning och anpassar oss kontinuerligt efter företagens behov...

Läs mer om INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter och visa alla utbildningar.

Highlights