Visa utbildning.se som: Mobil

Installationsbrandskydd – Live via Webben

INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter
Kort om utbildningen
1 dag
3 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-10-06 - Distans
Onlineutbildning
Distans
Installationsbrandskydd – Live via Webben

Kursbeskrivning

Med goda kunskaper kan du minimera riskerna för de förödande konsekvenser bränder kan ge. På den här kursen har vi fokus på tekniska lösningar för brandskydd och vikten av integration mellan installationers brandskydd. Du får både praktiska och teoretiska kunskaper under dagen. I kursen ingår boken "Praktiska lösningar - Brandskydd".

Kursmål

Målet med kursen är att du ska erhålla en grundkunskap i att kunna projektera och utföra skydd mot brand och brandgasspridning via ventilationsinstallationerna. Kunskapsnivån ska vara så att idag gällande regelverk, BBR 25, kan uppfyllas.

Innehåll

Praktiska lösningar av ventilationsbrandskydd. Vi går igenom hur man kan välja system för skydd mot brandgasspridning som t ex fläkt i drift, backströmningsskydd och brandgasspjäll. Vad man bör tänka på vid användandet av de olika systemen, t ex vilka förutsättningar som krävs för backströmningsskydd. Vi går även djupare in på hur imkanaler, kanalupphängningar, brandisolering, schakt och fläktrum kan utföras samt avslutar med mekanisk brandgasventilation.

Målgrupp

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som arbetar som ventilationsentreprenör, teknisk förvaltare, VVS-konsult, besiktningsman, installationssamordnare eller brandkonsult och är intresserad av att lära dig hur du i praktiken kan utföra ventilationsinstallationer för skydd mot brand och brandgasspridning.

Förkunskaper

Baskunskap. Det vill säga minst två års yrkeserfarenhet inom arbete med ventilationsinstallationer eller brand.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Installationsbrandskydd – Live via Webben, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter

Vänd dig till oss på INSU när det gäller utbildning och kompetensutveckling

INSU är en heltäckande utbildningspartner med företagskurser inom teknik och ledarskap, yrkeshögskola och fackteoretisk lärlingsutbildning. Vår kompetens omfattar VVS, ventilation, kyla, styr- och reglerteknik, energi och el. Vi har lång erfarenhet av teknisk utbildning och anpassar oss kontinuerligt efter företagens behov...


Läs mer om INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter

Teknikgången 6
61138 Nyköping

 Visa telefonnummer
www.insu.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Installationsbrandskydd – Live via Webben!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Installationsbrandskydd – Live via Webben från INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter, fyll i dina uppgifter: