Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Inspiro EQ Consulting AB

Snittbetyg: 5

Baseras på 7 recensioner.

Jennie, H&M
(5)
2-dagarskursen i februari var inspirerande och gav konkreta verktyg för att utveckla sin egna emotionella intelligens samt sitt ledarskap. Det som gör kursen unik är dess fokus på ett hållbart ledarskap. Rekommenderar kursen till både de som är nya i en chefsroll samt de som har fler års erfarenhet.
Allan Jensen, VD Miljöljus AB
(5)
Utbildning som gör skillnad. Mycket bra utbildning! Jag fick med mig många användbara verktyg att bygga vidare på och som jag är övertygad om kommer att göra skillnad i mitt ledarskap. Utbildarna var väldigt proffsiga och kunniga. Och tydliga, det gillar jag.
Charlotte Rubertson, handledare, Trim-Tab AB
(5)
EQ som framgångsfaktor. Mycket bra och genomtänkt upplägg. Engagerade utbildare som bjöd på sig själva. Trevliga lokaler och lagom stor grupp som möjliggjorde också ett lärande mellan deltagarna. Imponerad av den betydelse som EQ kan ha i ledarskapet och hur trovärdigt utbildarna förmedlade verktyg kring detta. Nu är det bara hem och praktisera ...
Visa mer
Christina Eriksson, Samordnande speciallärare
(5)
Jennie är en mycket pedagogisk utbildare med stort engagemang. Utifrån tydligt syfte och mål lotsar Jennie deltagarna genom processen på ett konkret sätt där den röda tråden gör det lätt för deltagarna att utvecklas i det som ska göras. Jennie har en mycket god förmåga att lyssna in samt höra det som finns "mellan raderna" och "omvandla" det kon...
Visa mer
Cecilia Rosenström, Enhetschef Hr
(5)
Jennies förmåga att tala inför publik och hennes sätt att informera och inspirera med stöd av digital presentation gör det lätt för deltagaren att lyssna och ta till sig budskapet. Jennies kompetens inom pedagogik, ledarskap och professionell coach kan inte bli annat än framgångsrikt.
Henrik Eriksson, Utbildningschef
(5)
Jennie är en professionell utbildare som når mycket goda resultat. Förutom att Jennie är en skicklig presentatör och föreläsare har hon en sällsynt god förmåga att anpassa sitt välgrundade innehåll till den målgrupp som hon möter. På så sätt lyckas Jennie alltid skapa delaktighet, engagemang och hög kvalité i de processer som hon leder.
Charlotte Rubertson, Internal Communications Business Partner, Ericsson
(5)
Mycket bra och genomtänkt upplägg. Engagerade utbildare som bjöd på sig själva. Trevliga lokaler och lagom stor grupp som möjliggjorde också ett lärande mellan deltagarna. Imponerad av den betydelse som EQ kan ha i ledarskapet och hur trovärdigt utbildarna förmedlade verktyg kring detta. Nu är det bara hem och praktisera mitt nya ledarskap.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!