Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Det Hållbara Ledarskapet

Inspiro EQ Consulting AB
Kort om utbildningen
2 dagar
12 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Hösten 2020 enligt önskemål - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Utbildning som ger dig nycklar till ett
hållbart och framgångsrikt ledarskap


Att arbeta som chef är utvecklande och givande men kan också vara en stor utmaning. Förutom att leda en verksamhet, sitta på möten, administrera och mycket annat, så ska du hinna vara en ledare för ditt team. Att vara den som kan stötta, utveckla och inspirera dina medarbetare.

Nyckeln till ett hållbart ledarskap är att först och främst kunna leda sig själv. Det handlar också om att motivera och inspirera människor att se en vision och ett syfte. Genom att skapa samverkan snarare än kontroll som ledare skapas synergi. Ett värde som leder till framgång och hållbar utveckling.

I denna utbildning kommer du att utforska dina egna förmågor för att få nya insikter om var du själv befinner dig och vad du kan utveckla för att nå ett hållbart ledarskap. Du kommer att få ta del av flera kraftfulla och praktiska verktyg för ett coachande förhållningssätt vilket kommer att ge mer engagerade och motiverade medarbetare.

Upplägg
Innan utbildningen startar genomför du ett EQ-test som mäter din emotionella intelligens. Din personliga EQ-profil hjälper dig att få viktiga insikter om dina beteenden och hur du kan utveckla dem i relation till dig själv och andra. Forskning visar att det krävs en hög grad av självmedvetenhet för att leda andra på bästa sätt.

I utbildningen varvas teori med konkreta övningar. Du får även flera praktiska verktyg som du sedan kan använda i din vardag som chef.

Efter genomförd utbildning följer vi upp med två individuella coachsamtal med en ICF-certifierad coach för att du ska kunna fördjupa dig i något av dina utvecklingsområden med syftet att säkerställa resultat som är hållbara.

EFFEKTER AV UTBILDNINGEN

  • Att kartlägga och utveckla din emotionella intelligens, i kombination med det coachande förhållningssättet, leder till varaktiga beteendeförändringar som kommer att förbättra ditt sätt att leda dig själv och arbeta tillsammans med andra.
  • Genom att du själv får en ökad medvetenhet om dina styrkor och utvecklings-områden, så får du även en bättre förståelse för andra. 
  • Du kommer att kunna hantera dig själv, hantera andra och vad som händer i omgivningen på ett mer effektivt sätt.
  • När du utvecklas som ledare kommer du att få nöjdare medarbetare som blir mer engagerade och motiverade. 
  • Lägre personalomsättning och högre produktivitet, vilket i förlängningen leder till ökad lönsamhet.

Ett hållbart ledarskap leder till framgång och lönsamhet.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till chefer som vill utvecklas till att bli hållbara och coachande ledare.

Även om du inte har personalansvar, men kanske är projektledare eller har annat arbetsledaransvar, så är denna utbildning för dig.

Tid & plats

Enligt era önskemål.

Investering

12.900 kr + moms per person. Minst 6 deltagare.

OBS! Pga coronatider tar vi även emot intresseanmälningar för höstens utbildningar som INTE är bindande. Välkomna att anmäla ditt intresse för ett kurstillfälle i höst så sätter vi upp dig på intresselistan och återkommer senare med information om exakt datum och plats förutsatt att Folkhälsomyndighetens rekommendationer tillåter gruppmöten.

Erbjudande

Boka 8 deltagare vid ett utbildningstillfälle så får ni 15% rabatt.

Kursledare

Louise Mebius

Louise Mebius
tel 0708-10 51 66

EQ certifierad konsult och ICF certifierad coach

VD och grundare av Inspiro EQ Consulting. Certifierad i flera arbetspsykologiska tester såsom EQ-i, Facet5 ledarskapstest, Scales analytiska tester och Extended DISC. Louise har 30 års arbetserfarenhet som bland annat marknadschef, rekryteringskonsult, managementkonsult, coach och ledarskapskonsult.

Jennie Astbrant

Jennie Astbrant
tel. 0722-44 86 00

EQ certifierad konsult och ICF certifierad coach
Jennie har gedigen erfarenhet inom utbildningssektorn som pedagog, rektor och chef. Hon har lång erfarenhet av att coacha och utbilda chefer.

Examen, diplom m.m.

Alla deltagare får ett kursintyg.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Det Hållbara Ledarskapet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Charlotte Rubertson, Internal Communications Business Partner, Ericsson
(5)
Mycket bra och genomtänkt upplägg. Engagerade utbildare som bjöd på sig själva. Trevliga lokaler och lagom stor grupp som möjliggjorde också ett lärande mellan deltagarna. Imponerad av den betydelse som EQ kan ha i ledarskapet och hur trovärdigt utbildarna förmedlade verktyg kring detta. Nu är det bara hem och praktisera mitt nya ledarskap.

Inspiro EQ Consulting AB

Inspiro EQ Consulting AB

Vi utvecklar chefer till hållbara ledare

Inspiro EQ Consulting AB är ett konsultföretag som etablerades 2009. Vi som är konsulter är ICF-certifierade coacher på ACC-nivå med mångårig erfarenhet inom chef- och ledarskapets olika delar. Inspiro har certifikat för flera arbetspsykologiska tester inom EQ, ledarskap och analys. Vi...


Läs mer om Inspiro EQ Consulting AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Inspiro EQ Consulting AB

Stortorget 7
111 29 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar