Visa utbildning.se som: Mobil

Det hållbara ledarskapet

Inspiro EQ Consulting AB
Kort om utbildningen
2 dagar
12 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-05-05 - Stockholm
Stockholm
Svenska
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2020-05-05  
12 900 SEK
september 2020  
12 900 SEK
oktober 2020  
12 900 SEK
november 2020  
12 900 SEK

Kursbeskrivning

Utbildning som ger dig nycklar till ett
hållbart och framgångsrikt ledarskap

Att arbeta som chef är utvecklande och givande men kan också vara en stor utmaning. Förutom att leda en verksamhet, sitta på möten, administrera och mycket annat, så ska du hinna vara en ledare för ditt team. Att vara den som kan stötta, utveckla och inspirera dina medarbetare.

Nyckeln till ett hållbart ledarskap är att först och främst kunna leda sig själv. Det handlar också om att motivera och inspirera människor att se en vision och ett syfte. Genom att skapa samverkan snarare än kontroll som ledare skapas synergi. Ett värde som leder till framgång och hållbar utveckling.

I denna utbildning kommer du att utforska dina egna förmågor för att få nya insikter om var du själv befinner dig och vad du kan utveckla för att nå ett hållbart ledarskap. Du kommer att få ta del av flera kraftfulla och praktiska verktyg för ett coachande förhållningssätt vilket kommer att ge mer engagerade och motiverade medarbetare.

Upplägg
Innan utbildningen startar genomför du ett EQ-test som mäter din emotionella intelligens. Din personliga EQ-profil hjälper dig att få viktiga insikter om dina beteenden och hur du kan utveckla dem i relation till dig själv och andra. Forskning visar att det krävs en hög grad av självmedvetenhet för att leda andra på bästa sätt.

I utbildningen varvas teori med konkreta övningar. Du får även flera praktiska verktyg som du sedan kan använda i din vardag som chef.

Efter genomförd utbildning följer vi upp med två individuella coachsamtal med en ICF-certifierad coach för att du ska kunna fördjupa dig i något av dina utvecklingsområden med syftet att säkerställa resultat som är hållbara.

EFFEKTER AV UTBILDNINGEN

  • Att kartlägga och utveckla din emotionella intelligens, i kombination med det coachande förhållningssättet, leder till varaktiga beteendeförändringar som kommer att förbättra ditt sätt att leda dig själv och arbeta tillsammans med andra.
  • Genom att du själv får en ökad medvetenhet om dina styrkor och utvecklings-områden, så får du även en bättre förståelse för andra. 
  • Du kommer att kunna hantera dig själv, hantera andra och vad som händer i omgivningen på ett mer effektivt sätt.
  • När du utvecklas som ledare kommer du att få nöjdare medarbetare som blir mer engagerade och motiverade. 
  • Lägre personalomsättning och högre produktivitet, vilket i förlängningen leder till ökad lönsamhet.

Ett hållbart ledarskap leder till framgång och lönsamhet.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till chefer som vill utvecklas till att bli hållbara och coachande ledare.

Även om du inte har personalansvar, men kanske är projektledare eller har annat arbetsledaransvar, så är denna utbildning för dig.

Tid & plats

Längd: Två dagar + 2 coachtimmar.

Plats: centrala Stockholm

Investering

För fler än fem deltagare från samma företag begär offert.

Erbjudande

Erbjudande:
Anmäl dig till utbildningen 5-6 maj senast 31 mars så får du 1000 kr rabatt!

Kursledare

Louise Mebius

Louise Mebius

EQ certifierad konsult och ICF certifierad coach

tel 0708-10 51 66

Jennie Astbrant

Jennie Astbrant

EQ certifierad konsult och ICF certifierad coach

tel.0722-44 86 00

Examen, diplom m.m.

Alla deltagare får ett kursintyg.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Det hållbara ledarskapet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Jennie, H&M
(5)
2-dagarskursen i februari var inspirerande och gav konkreta verktyg för att utveckla sin egna emotionella intelligens samt sitt ledarskap. Det som gör kursen unik är dess fokus på ett hållbart ledarskap. Rekommenderar kursen till både de som är nya i en chefsroll samt de som har fler års erfarenhet.
Allan Jensen, VD Miljöljus AB
(5)
Utbildning som gör skillnad. Mycket bra utbildning! Jag fick med mig många användbara verktyg att bygga vidare på och som jag är övertygad om kommer att göra skillnad i mitt ledarskap. Utbildarna var väldigt proffsiga och kunniga. Och tydliga, det gillar jag.
Charlotte Rubertson, handledare, Trim-Tab AB
(5)
EQ som framgångsfaktor. Mycket bra och genomtänkt upplägg. Engagerade utbildare som bjöd på sig själva. Trevliga lokaler och lagom stor grupp som möjliggjorde också ett lärande mellan deltagarna. Imponerad av den betydelse som EQ kan ha i ledarskapet och hur trovärdigt utbildarna förmedlade verktyg kring detta. Nu är det bara hem och praktisera ...
Visa mer

Inspiro EQ Consulting AB

Inspiro EQ Consulting AB

Vi utvecklar chefer till hållbara ledare

Inspiro EQ Consulting AB är ett konsultföretag som etablerades 2009. Vi som är konsulter är ICF-certifierade coacher på ACC-nivå med mångårig erfarenhet inom chef- och ledarskapets olika delar. Inspiro har certifikat för flera arbetspsykologiska tester inom EQ, ledarskap och analys. Vi...


Läs mer om Inspiro EQ Consulting AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Inspiro EQ Consulting AB

Stortorget 7
111 29 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar