Visar 1-12 av 12 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-12 av 12 träffar

Varför ska du gå en word-utbildning?

När man vet hur man på bästa sätt kan utnyttja de funktioner som finns i word förenklas arbetet avsevärt. Word är ett oerhört användbart program som kan effektivisera arbetet och skapa smarta lösningar på problem som man stöter på. Den som lär sig rätt från början har störst chans att kunna maximera nyttan av att arbeta i word. Det kan handla om allt ifrån att du behöver skapa komplexa dokument till att du behöver en grundkurs i hur man skapar mallar och formulär. I varje fall kan en word-utbildning vara lösningen som underlättar ditt arbete.

Målgrupp

En word-utbildning är till för dig som använder word på arbetet och som vill utveckla din kunskap. Den riktar sig till dig som behöver effektivisera ditt arbete med word och som behöver vägledning i alla de verktyg, funktioner och mallar som finns.

Vad brukar en word-utbildning innehålla?

Grundläggande: Här lär du dig grunderna för hur du enkelt skapar snygga och användbara dokument. Du lär dig funktioner och kommandon men också layout, redigering och formatering.

Fortsättning: När du kan grunderna i word är det dags att utveckla dig vidare för att förstå mer komplexa dokument och kunna arbeta mer effektivt i programmet. Här kan det exempelvis handla om formatmallar, grafik och diagram.

Fördjupning: Om du är en van användare av word kan det vara dags att ta det sista steget mot att hantera word helt problemfritt. En fördjupad word-utbildning är då ett utmärkt sätt att få en genomgång i alla de avancerade funktioner som finns i word. Det handlar främst om att börja använda word på en ny nivå där du lätt hanterar stora och komplicerade dokument eller skräddarsyr inställningar för ditt arbete.

Ett vanligt upplägg:

Plats: En word-utbildning är främst öppen eller företagsanpassad. De sker därför oftast antingen på plats i utbildarens lokaler eller hos ert företag. En del av utbildningarna går även att läsa på distans genom e-learning vilket betyder att du kan läsa på valfri plats.

Format: När du går en word-utbildning är upplägget oftast pedagogiska praktiska övningar där man går igenom hur du kan arbeta praktiskt med word. Även vid teoretiska kurser värvas oftast genomgångar med övningar.

Längd: Längden på en word-utbildning är oftast mellan en till två dagar beroende på utbildningens omfattning. En del av utbildningarna går även att läsa på distans genom e-learning vilket betyder att du kan läsa dem i din takt.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨