Visa utbildning.se som: Mobil

UL - Utvecklande Ledarskap

Informator
Kort om utbildningen
0 dagar
24 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Efter överenskommelse - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

KursbeskrivningNyttan med UL - Utvecklande ledarskap

Att vara ledare är ett förtroende du får från dina medarbetare.
UL är en ledarskapsutbildning för utvecklande ledare som vill inspirera och motivera.
Utbildningen i Utvecklande Ledarskap inleds med att inventera ledarens aktuella ledarskapsbeteende med analysverktyget 360 grader. Både överordnade, sidoordnade och underordnade får möjlighet att bedöma ditt ledarskap samtidigt som du själv gör en självskattning.
Under Utvecklande Ledarskaps tre första dagar, får du en möjlighet att få en inblick i och förstå dessa mönster och mekanismer.Efter drygt en månad sker en uppföljningsdag för ytterligare reflektioner och utbyte av erfarenheter. Totalt 4 dagar (3 + 1 dagar)

UL bygger på vetenskaplig grund som Försvarsmakten har kartlagt. Den amerikanska modellen Transformational Ledership uppkom vid flera studier där förbättrad effektivitet inom organisationer påvisats. Fortsatta studier och med hjälp av internationella kontakter med forskare kom Försvarsmakten fram till denna modell av ledarskapsmodell, Utvecklande Ledarskap
UL - Utvecklande ledarskap, för vem
UL är en utbildning för ledare eller chefer som vill utvecklas och få ökad insikt i sitt eget ledarbeteende och ledarroll. Du behöver vara formell chef eller ledare över ett antal personer som kan ge återkoppling på dina ledaregenskaper. 
Hur fungerar UL - Utbildningen
Innan utbildningen startar får dina medarbetare och du själv skatta ditt ledarskapsbeteende med hjälp av ett bedömningsformulär (ULL) på ett 60-tal frågeställningar. Dessa frågor sänds via mail till medarbetarna och är anonyma för dig under din utbildningen.Den personliga feedback som du får av svaren från dina medarbetare kan ses som en inventering av ditt aktuella ledarskapsbeteende. En högre frekvens av Utvecklande Ledarskap leder till ett gynnsamt organisatoriskt utfall och mer gynnsam individuell utveckling för alla i gruppen.
Arbetet under dagen sker i små grupper där du kan reflektera på djupet över din egen ledarstil och utvecklingspotential.
Gruppstorlek: 6-15 deltagare, utbildningen leds av certifierade handledareSamtliga handledare är certifierade av Försvarshögskolan, som äger och kontinuerligt kvalitetssäkrar utbildningen.
För exakta priser och kurscenter se CoreCodes sida: UL - Utvecklande Ledarskap

Informator

Utbildningsutbud

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...


Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer