Visa utbildning.se som: Mobil

UGL - Utveckling av Grupp och Ledare

Informator
Kort om utbildningen
5 dagar
27 485 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Efter överenskommelse - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning


- alla borde gå en UGL!
UGL är Sveriges i särklass mest efterfrågade ledarskapsutbildning.Hela vårt samhälle består av olika konstellationer och grupper.Det dynamiska samspelet mellan människor kan vid en första anblick se godtyckligt ut. Ändå finns det generella och tydliga mönster och mekanismer. Under en UGL vecka får du en möjlighet att få en inblick i och förstå dessa mönster och mekanismer.
UGL bygger på framför allt två beprövade teorier: dels Susan A Wheelans forskning om grupputveckling och om kraven på ledarskap i gruppens olika mognadsstadier, dels Will Schutz forskning om hur relationerna mellan individerna i gruppen påverkar samspelet och därmed effektiviteten.
Under fem dagar ges du möjlighet att träna ditt eget ledarskap och få direkt återkoppling på ditt sätt att påverka och utöva inflytande. Gruppen används som instrument för lärandet, vilket skapar unika situationer där kopplingen mellan teori och verklighet är tydlig och omedelbar. Du får även ett lärande om kommunikation och konflikthantering. En UGL utbildning omfattar ca 48 timmars utbildning i gruppens utveckling, ledarskap, processmedvetenhet och självkännedom.
De flesta som har gått en UGL utbildning beskriver sina fem dagar snarare som en upplevelse, än en utbildning. Vars och ens individuella upplevelse är unik. Varje grupps resa från totalt främlingskap dag 1, till ett visst stadium av mognad dag 5, är unikt för just den gruppen. Under fem dagar skapas en enskild och en gemensam upplevelse som endast just dessa deltagare har varit med om; en gemensam resa som inte är lätt att förklara för någon som inte var med. Rekommendationen brukar bli – gå UGL och upplev resan själv!
Gruppstorlek: 8-12 deltagare, utbildningen leds av certifierade handledareSamtliga handledare är certifierade av Försvarshögskolan, som äger och kontinuerligt kvalitetssäkrar utbildningen.Observera att viss undervisning sker kvällstid varför övernattning är obligatorisk.
Kurspris Stockholm: ca 27 000 kr inkl 4 nätter (Bommersvik)
Kurspris Skåne: ca 25 700 kr inkl 4 nätter  (Hovs Hallar)
För exakta priser och kurscenter se CoreCodes sida: UGL - Utveckling av Grupp och Ledare

Informator

Utbildningsutbud

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...


Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer