Visa utbildning.se som: Mobil

Strategisk agil UX

Informator
Kort om utbildningen
2 dagar
16 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-06-16 - Distans
Distans, Göteborg, Stockholm
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
16 900 SEK
2021-06-16

Distans
16 900 SEK
2021-09-22

Distans
16 900 SEK
2021-11-24

Kursbeskrivning


De allra flesta företag väljer idag att använda agila utvecklingsmetoder. UX är en viktig del av all digital tjänsteutveckling. Så hur ska man på bästa sätt kombinera UX med agil utveckling både på strategisk och praktisk nivå?
I denna kurs dyker vi djupt ner i vad UX strategier betyder och hur vi praktiskt kan använde dessa i det dagliga utvecklingsarbetet för olika typer av projekt och i olika typer av organisationer.

Strategisk agil UX i verkligheten: Vad innebär stragisk UX? Vad är en UX strategi? Hur påverkar organisationens ”mognad” UX-arbetet? Hur ser trenderna inom UX ut?
Vilka utmaningar finns det med UX-arbetet i agila utvecklingsmiljöer? Hur organiserar vi praktiskt arbetet så att både det agila och UX inte bara fungerar utan skapar synergieffekter?
Vi arbetar med utgångspunkt från den egna situationen - Hur ser det ut hos i vår egen organisation? Vad fungerar? Vad skaver? Vilka förbättringsmöjligheter finns? Vi utgår från organisationen och deltagarnas situation när det gäller mognaden av arbetsprocesser, kompetens och olika roller och ser hur man kan arbeta framåt.
Vi arbetar även med olika UX leveranser för olika faser från User Research till krav – Personas, Kundresor, Effektstyrning, Problem Statments, User Stores m.m
Slutligen arbetar vi med hur man på bästa sätt arbetar med workshopsledning när det gäller UX.
En viktig del i kursen är att vi hela tiden hela tiden har en hög aktivitet hos deltagarna bland annat praktiska övningar

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Strategisk agil UX, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Informator

Utbildningsutbud

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...


Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Strategisk agil UX!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 712 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Strategisk agil UX från Informator, fyll i dina uppgifter: