Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Simulering DevOps – The Phoenix Project

Informator
Kort om utbildningen
1 dag
10 950 SEK exkl. moms
   
Distans, Göteborg, Stockholm

Kursbeskrivning

Ta chansen att uppleva praktisk tillämpning av DevOps. Simuleringen “The Phoenix Project” är baserad på boken med samma namn och erbjuder en actionfylld heldag där deltagarna får chansen att uppleva kraften i DevOps.

I en grupp på 9-12 personer får deltagarna uppgiften att skapa ordning ur kaos. Simuleringen består av fyra rundor där deltagarna får individuella roller men där teambuilding och samarbete är nyckeln till framgång. Gemensamt ska gruppen utveckla verksamheten med DevOps som ledstjärna. Centrala DevOps-koncept hanteras löpande under dagen, däribland följande områden:

  • Flödesoptimering
  • Visualisering
  • Helhetsansvar i multikompetenta team
  • Prioritering utifrån kundnytta
  • Planering och kommunikation i självstyrande team

Inget kursmaterial finns eller delas ut förutom de anteckningar som görs under arbetet

Denna simulering riktar sig till alla roller och anställda inom Business, IT Development och IT Operations som vill tillämpa Lean, Agile och ITSM principer för att förbättra prestanda för sina IT-tjänster eller för att skapa mer värde utifrån sina IT-lösningar. Denna simulering är för organisationer som vill utveckla sin kultur för att uppnå bättre samarbete och därmed snabbare och felfri utplacering av nya IT-lösningar. 

Vi vet alla de typiska IT-beteenden och klagomål om utvecklare som lämpar över till synes otestade lösningar till produktion och lämnar Operations att plocka upp bitarna. Å andra sidan hör vi Utvecklingsavdelningen som klagar över de hinder som uppstår när Operations försenar utplacering, eller krav på arbetsbelastning som ställs på utvecklare från IT-operationer, till exempel små uppdateringar, problemlösningar och program som inte fungerar.

Den ökande användningen av IT i alla områden av verksamheten och lusten för allt fler och snabbare kundlösningar ökar utmaningen ännu mer. Därför växer arbetsbelastningen för utveckling- och IT-verksamhet, arbetsflöden fastnar och IT-projekten misslyckas, företagsledare är frustrerade, ser affärsmöjligheter försvinna och risker för affärsverksamheten. 

Gene Kim, Kevin Behr och George Spafford skrev en utmärkt roman "The Phoenix Project" om en organisation som möter dessa utmaningar och visade hur man tillämpar DevOps principer för att uppnå betydande förbättringar och affärsvärde. Denna simulering bygger på denna banbrytande bok och låter dig uppleva bokens dynamik!

Innehåll/fokus

»Hur man tillämpar DevOps-principer i en verklig situation?

»Hur hittar du rätt balans mellan att leverera dina SLA-krav och dina IT-projekt enligt plan?

»Hur upplever du hur DevOps kan ge allvarliga värden till ditt företag?

»Hur ökar effektiviteten i din IT-avdelning? »Hur skapar man bättre flöde i dina lag?

»Hur utvecklar man människors färdigheter för att agera i en DevOps-miljö?

»Hur visar man sitt ansvar när det gäller att göra IT-projekt mer framgångsrika?

 

 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Simulering DevOps – The Phoenix Project, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Informator

Informator

Utbildningsutbud

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...


Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Simulering DevOps – The Phoenix Project!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 712 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar