Visa utbildning.se som: Mobil

Prediktering med maskininlärning och AI

Informator Utbildning Svenska AB
Kort om utbildningen
1 dag
9 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-10-19 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans, Göteborg, Stockholm

Kursbeskrivning


Endagskurs som ger en introduktion till maskininlärning, AI och prediktiva modeller. Du lär dig hur dessa verktyg kan användas för prognoser, klassificering och automatisering.
Prediktiva modeller kan exempelvis användas för att besvara frågor om vilket läkemedel som är bäst för en viss patient, om en kund kommer att säga upp sitt abonnemang eller inte och mycket mer. I den här kursen förklaras några av de viktigaste prediktiva modellerna på ett intuitivt sätt, däribland beslutsträd och neurala nätverk, som utgör grundstenen för modern AI. Hur modellerna enkelt kan byggas och användas med hjälp av programvaran R visas med en rad exempel. Vanliga misstag och fallgropar diskuteras samt illustreras med exempel från verkligheten.

• Förstå maskininlärning och AI• Bygg prediktiva modeller utan programmering

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Prediktering med maskininlärning och AI, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Informator Utbildning Svenska AB

Utbildningsutbud

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...


Läs mer om Informator Utbildning Svenska AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator Utbildning Svenska AB

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Prediktering med maskininlärning och AI!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 712 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Prediktering med maskininlärning och AI från Informator Utbildning Svenska AB, fyll i dina uppgifter: