Visa utbildning.se som: Mobil

Lean-Agil Budgetering

Informator
Kort om utbildningen
1 timme
0 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: Efter överenskommelse - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning


Lean-agil budgetering är en utbildning för personer med ansvar eller inflytande över programvaruproducerande företags planering och/eller uppföljning av utvecklingskostnader.Vi vänder oss till:- företag som redan tagit steg mot ett agilt arbetssätt, och kanske upplever att det gamla sättet att hantera pengar, ofta baserat på projektbudgetar, inte längre fungerar lika bra- företag som inte ännu påbörjat sin agila transformation, men som är nyfikna på om/hur man kan göra företaget ännu mer agilt, både inom utveckling, och hanteringen runt omkringVi tittar bl.a. på hur man inom storskalig lean-agil verksamhet rekommenderar att man lägger upp (eller förändrar) sin ekonomiska struktur för att så bra som möjligt matcha en utvecklingsorganisation som ges stora befogenheter under stort ansvar.Kursen bedrivs under en heldag.
Syftet med utbildningen är att:
- skapa en förståelse för hur och varför det sätt att planera och följa upp ekonomin, som ofta ses som självklar inom traditionell utveckling, plötsligt kan ha stor negativa påverkan på organisationer som övergått till ett lean-agilt arbetssätt- beskriva, diskutera och motivera alternativa sätt att hantera bl.a. planering av ekonomi, som inte bara kan fungera i samspel med lean-agil utveckling, utan dessutom göra att flera av målen med den lean-agila utvecklingen uppnås i högre eller mycket högre omfattningKursen bygger på kunskap bl.a. hämtad ifrån storskalig lean-agil utveckling från ett stort antal företag inom ett brett spektrum av branscher, samt praktisk erfarenhet från både deltagare och kursledare, och väver ihop presentationer och övningar med öppna diskussioner.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Lean-Agil Budgetering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Informator

Informator

Utbildningsutbud

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...


Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Lean-Agil Budgetering från Informator, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lean-Agil Budgetering!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 712 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området

Liknande utbildningar