Visa utbildning.se som: Mobil

InDesign Kurs - Grund

Informator
Kort om utbildningen
Längd: 2 dagar
Pris: 8 950 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2018-09-27 - Sverige
Ort: Rikstäckande
Utbildare: Informator plus
Kommande starter
Sverige
2018-09-27  
8 950 SEK
2018-09-27  
8 950 SEK
2018-09-27  
8 950 SEK
2018-11-29  
8 950 SEK
2018-11-29  
8 950 SEK
2018-11-29  
8 950 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig Adobe InDesign på denna 2-dagars kurs. Kursen hålls i Stockholm eller Remote och kan dessutom företagsanpassas för grupper överallt.

Adobe InDesign är ett program i den kategori som traditionellt kallas Desktop Publishing (DTP). Programmet är helt marknadsledande och det självklara valet för att skapa flersidiga dokument. Med InDesign framställer du att på ett effektivt sätt annonser, flyers, bok-, tidningslayout m.m. Användandet av ”Master Pages” och egna mallar garanterar en konsekvent layout för din trycksak. Vi använder senaste versionen och pratar därför en del om Creative Cloud.

Adobe InDesign course in English? Please contact us får more information.

Course information in English >

Inga förkunskaper krävs men viss datorvana är bra.

Kursmaterial ingår.

Den som vill lära sig InDesign arbetar förmodligen med layout inom trycksaksproduktion av något slag; t.ex. informatörer, sekreterare, assistenter eller medieansvarig.  InDesign är ett viktigt program för den som arbetar med att marknadsföra ett företag eller produkt.

Du får lära dig:

Under denna kurs lär du dig alla viktiga verktyg i InDesign; allt för att sedan kunna publicera dina alster i olika typer av media. Vi kommer att redigera och sätta en längre text och lägga till bilder, sidnummer och innehållsförteckning. På kursen lär du dig principerna för InDesign och hur de kan hjälpa dig att bli bättre på layout.
InDesign har, liksom de flesta andra Adobe-program stöd för plug-in som löser olika problem.

Informator har ett samarbete med Designers Bookshop. Dessa gör ett populärt plug-in, Grid Calculator Pro, som avsevärt förbättrar och förenklar arbetet med att skapa professionella layouter och hantera text i InDesign. Genom att använda detta slipper man göra manuella uträkningar och inställningar som i många fall kan ta upp till flera timmar, istället räcker det med ett fåtal minuter för att skapa hållbar layout av högsta kvalité.

 Som kursdeltagare hos Informator får du en introduktion hur det fungerar och dessutom en gratis 3 månaders pröva-på-licens värd cirka 400 kr ex. moms!

 Kursens upplägg:

Vi börjar med att gå igenom InDesign verktyg och paletter. Vi diskuterar kring ett antal viktiga begrepp inom DTP, färglära och tryck. Kursen blir sedan en workshop, där du får lära dig att göra layout och bildmontage utifrån de uppgifter som kursledaren lägger fram. Det kommer även att finnas möjlighet för eget kreativt arbete med hjälp av kursledaren.

Innehåll:

Några ämnespunkter under utbildningens gång:

  • Grundläggande färglära
  • Grundläggande programfunktioner
  • Objekthantering
  • Ritverktyg
  • Andra program och vad de gör i förhållande till InDesign
  • Textformatering
  • Övertoningar och effekter
  • Bildhantering och bildmontage
  • "Preflight" och trycksäker PDF

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om kursen: InDesign Kurs - Grund.


En intresseanmälan ger dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsarrangören


Du blir kontaktad och får mer information - För att kunna ta rätt beslut


En intresseanmälan är ingen bokning. Du förbinder dig inte till något

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Informator

Informator

Informator Time-to-Skills™

Informator är ett utbildningsföretag som stärker individens, gruppens och organisationens konkurrensförmåga genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT. Sedan 1990 har informator utbildat många av de ledande företagen på den Nordiska marknaden. Tillsammans med vårt finska ägarbolag Soprano...


Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer