Visa utbildning.se som: Mobil

DevOps Fundamentals & Certification

Informator
Kort om utbildningen
3 dagar
22 900 SEK exkl. moms
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

För den organisation som tar fasta på digitalisering och hög förändringstakt är DevOps centralt. Certifierbara kurser i DevOps introducerades under 2016 och de spås bli lika betydelsefulla och vedertagna som certifieringar i ITIL-ramverket.

Kursen DevOps Fundamentals skapar en grundläggande förståelse för vad DevOps är och dess syfte och värde för organisationen. Scopet i kursen täcker allt från organisationsstruktur, arbetssätt och kultur till tekniska aspekter kring automatisering

Inga krav på förkunskaper eller certifieringar.

Digitalt kursmaterial på engelska ingår.
Material levereras med personlig licens, men går även bra att skriva ut själv.

Certifierings-voucher ingår. Certifieringen sker proctor-based vid ett senare tillfälle från en plats du själv väljer. Notera att certifieringen är en förutsättning för att ta sig vidare mot högre certifieringsnivåer inom DevOps.

Kursen vänder sig till dig som vill förstå DevOps och de underliggande principerna, oavsett om du är utvecklare, chef eller jobbar i drift, support eller förvaltning.

DevOps är en blandning mellan filosofi, metoder, modeller och verktyg  som tar fasta på vikten av kommunikation, samarbete, integration och automation. Den primära anledningen att anamma DevOps är att höja värdet av IT-leveransen genom att skapa ett snabbt och effektivt flöde från kravspec till driftsatt tjänst. För att uppnå detta krävs effektiva processer och verktyg som främjar agil utveckling och  stärker bandet mellan utveckling, drift, support och förvaltning.

DevOps Fundamentals är den grundläggande kursen i organisationen DASAs certifieringsprogram. Den beskriver hur och varför DevOps kan utgöra ett bra stöd för att stärka samverkan mellan utveckling, drift, support och förvaltning.

Kursen beskriver de principer, metoder modeller och verktyg som utgör kärnan i DevOps samt kopplingen mot andra modeller och ramverk som ITIL®, Lean och agil utveckling. Under kursens gång avlivas även ett antal myter kring DevOps.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om DevOps Fundamentals & Certification, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Informator

Informator

Utbildningsutbud

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...


Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen DevOps Fundamentals & Certification från Informator, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera DevOps Fundamentals & Certification!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 712 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar