Visa utbildning.se som: Mobil

Design Thinking

Informator
Kort om utbildningen
1 dag
9 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-02-20 - Sverige
Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Sverige
2020-02-20  
9 900 SEK
2020-02-20  
9 900 SEK
2020-05-27  
9 900 SEK
2020-05-27  
9 900 SEK

Kursbeskrivning

Design Thinking är tänkt att användas för att skapa innovativa tjänster och produkter utifrån affär- och användarbehov, samt teknisk implementerbart. 

Genom att tänka och arbeta som designprocessen kan organisationer identifiera affärsmöjligheter och utveckla innovativa lösningar på ett användarcentrerat sätt.

Kursen kräver inga förkunskaper i sig

Digitalt kursmaterial och övningsexempel

-Ledning (på olika nivåer)

-Alla som vill jobba kundfokuserat (kommunikationsavdelning, IT, affär)

-Kravställare

Om kursen

Denna utbildning i Design Thinking kommer ge dig en verktygslåda för att arbeta användarcentrerat och att identifiera nya affärsmöjligheter.  Kursen kommer gå igenom hela designprocessen, att förstå användarna deras behov, och att hitta lösningar som matchar dessa.

Vi tar upp metoder och verktyg hur man involverar användare under hela designprocessen på ett målstyrt sätt, hur man arbetar tillsammans i tvärfunktionella team för att identifierar, designa och validerad bra designlösningar. 

Om läraren

Anette Lovas är en mycket erfaren agil produktägare, strateg, ledare och coach inom digital utveckling. Hon har drivit flera stora webbprojekt med fokus på digitalisering och den digitala användarupplevelsen. Anette brinner för att effektivisera och förbättra processer och för att skapa nya digitala produkter och tjänster. Hon driver arbetet på såväl operativt nära utvecklare/designers, som på strategisk och konceptuell nivå. 

Anette har stor vana av att leda förändringsarbete kring digitalisering och hon är en mycket uppskattad coach inom agila metoder och User Experience. Hennes sätt att motivera och inspirera team för att göra så bra digitala produkter som möjligt, både för användare och affär, är mycket uppskattat av hennes kunder. Hon gör detta genom att skapa möjligheter för bra kommunikation och samarbeten genom tydliga processer, metoder och tekniker. Anette har en stabil grund genom mycket bred kompetens inom agila metoder, Lean-UX och Customer Experience. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Design Thinking, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Informator

Informator

Utbildningsutbud

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...


Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Design Thinking!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 712 recensioner.
Alla recensioner för arrangören