Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Design Thinking

Informator
Kort om utbildningen
1 dag
9 900 SEK exkl. moms
   
Göteborg, Stockholm

Kursbeskrivning

Design Thinking är tänkt att användas för att skapa innovativa tjänster och produkter utifrån affär- och användarbehov, samt teknisk implementerbart. 

Genom att tänka och arbeta som designprocessen kan organisationer identifiera affärsmöjligheter och utveckla innovativa lösningar på ett användarcentrerat sätt.

Kursen kräver inga förkunskaper i sig

Digitalt kursmaterial och övningsexempel

-Ledning (på olika nivåer)

-Alla som vill jobba kundfokuserat (kommunikationsavdelning, IT, affär)

-Kravställare

Om kursen

Denna utbildning i Design Thinking kommer ge dig en verktygslåda för att arbeta användarcentrerat och att identifiera nya affärsmöjligheter.  Kursen kommer gå igenom hela designprocessen, att förstå användarna deras behov, och att hitta lösningar som matchar dessa.

Vi tar upp metoder och verktyg hur man involverar användare under hela designprocessen på ett målstyrt sätt, hur man arbetar tillsammans i tvärfunktionella team för att identifierar, designa och validerad bra designlösningar. 

 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Design Thinking, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Informator

Informator

Utbildningsutbud

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...


Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Design Thinking!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 712 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar