Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

CC2604 JGL - Jämställdhet Genus och Ledarskap

Informator
Kort om utbildningen
0 dagar
22 750 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: Efter överenskommelse - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning


- Jämställdhet en ledarskapsfråga
Behovet av kunskap om jämställdhet och jämlikhet ökar i takt med att jämställd- hetsfrågorna tas på allvar och ord ska övergå till handling i företag och organisationer.  Syftet med utbildningen ska vara att ge deltagaren grundläggande kunskaper om jämställdhet, för att självständigt kunna förhålla sig sakligt till jämställdhetsfrågor, kunna undvika fördomar och kunna tillgodogöra sig vidare utbildning inom området.

Genom upplevelsebaserat lärande sammanfogas konkreta övningar med teori och fakta. Utbildningen är väl beprövad, vetenskapligt underbyggd och kvalitetssäkras kontinuerligt.Utbildningen genomförs antingen under fyra dagar – 2+2 dagar. Uppföljningsdagarna genomförs ca en månad efter de två första dagarna. JGL genomförs på internat.
Gruppstorlek 8 - 15 deltagare. Utbildningen leds av certifierade handledare.Observera att viss undervisning sker kvällstid varför övernattning är obligatorisk. 
Kurspris Stockholm/ BommersvikPris 21.200 kr, varav kurspris 15.900 samt kost & logi samt konferensavgift 5.300 kr (alla priser är exkl moms)
Kurspris Skåne/ Hovs HallarPris 21.600 kr, varav kurspris 15.900 samt kost & konferensavgift 5.300 kr (alla priser är exkl moms)
För exakta priser och kurscenter se CoreCodes sida: JGL – Jämställdhet Genus Ledarskap

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om CC2604 JGL - Jämställdhet Genus och Ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Informator

Informator

Utbildningsutbud

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...


Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen CC2604 JGL - Jämställdhet Genus och Ledarskap från Informator, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera CC2604 JGL - Jämställdhet Genus och Ledarskap!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 712 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar